De ce suntem cei mai buni?

De ce suntem cei mai buni?
Rate this post

Disponibilitatea echipamentelor MFP, a scanerelor, a imprimantelor, a copiatoarelor si a altor echipamente de birou, este o conditie indispensabila pentru optimizarea fluxului de lucru si construirea unei afaceri de succes. Pentru dotarea completa a birourilor cu astfel de dispozitive, sunt necesare investitii substantiale. O alternativa la cumparare poate fi inchirieri copiatoare si alte dispozitive de birou pentru orice solicitare tinta.

Este convenabil si eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece foarte repede, intregul birou este echipat cu flota necesara de echipamente, fara a trebui sa retragi fonduri din cifra de afaceri pentru achizitionarea acestora. In plus, compania CopyService, ofera dispozitive japoneze de inalta calitate, rezultatul lor fiind o reducere multipla a costului imprimarii. Si, pentru a optimiza cat mai mult fluxul de lucru, specialistii nostri vor efectua un audit preliminar al flotei de dispozitive si vor determina cu exactitate modelele necesare in fiecare caz specific.

Daca esti interesat sa inchiriezi un copiator sau orice alt echipament pentru organizarea unui birou eficient, la CopyService intotdeauna vei gasi:

  • O gama larga de copiatoare xerox profesionale, imprimante de inalta tehnologie, scanere, imprimante multifunctionale, copiatoare second hand, pentru nevoile si scopurile oricarei companii si institutii.
  • Toate produsele sunt certificate, indeplinesc conditiile pietei moderne, asigura o functionare fiabila si eficienta.
  • Monitorizare si diagnosticare. Inchirierea de echipament de birou de la CopyService include diagnoza, inlocuirea dispozitivelor, repararea, instalarea software-ului.

Copiatoare Konica Minolta preturi

 

Serviciul complet reprezinta conditia lipsei de costuri suplimentare. In sarcina personalului inalt calificat al companiei noastre, intra service imprimante  si copiatoare pentru dispozitivele second hand inchiriate. Reinnoirea in timp util a flotei de echipamente de birou, inlocuirea componentelor, monitorizarea performantelor, aceasta este ceea ce clientul primeste prin completarea unui contract de inchirieri imprimante  de la compania noastra. CopyService elimina necesitatea de a cauta centre de service, economisind nu numai finantele, ci si timpul.

Avantaje

Un avantaj semnificativ al colaborarii cu aceasta firma de inchirieri copiatoare, este flexibilitatea conditiilor:

  • contractul de inchiriere se incheie pe o perioada nelimitata, ce poate fi reziliat la initiativa clientului si numai din motive serioase;
  • programul de plata este stabilit independent;
  • exista posibilitatea de a incheia un contract de tip clic cu o copie de plata.

Calitatea ridicata a echipamentelor furnizate, un nivel decent de servicii, specialisti cu inalt profesionalism si pretul de inchiriere accesibil pentru echipamentele de birou, toate acestea fac ca firma CopyService sa se situeze printre cele mai bune companii in domeniu.

Service copiatoare si imprimante

Pentru o functionalitate eficienta si stabila a oricaror companii si institutii, este nevoie de echipamente de birou. Copiatoare, imprimante multifunctionale, dispozitive de tiparire, imprimanta laser color consumabile ieftine – toate aceste echipamente sunt implicate in procesul de organizare a unei afaceri profitabile. In acest caz, repararea si intretinerea echipamentului de birou este un factor decisiv pentru functionarea neintrerupta a dispozitivelor. Realizarea rapida a circulatiei documentelor si a lucrarilor intr-un mod eficient se poate face numai daca inchiriezi dispozitive de copier, second hand, de la firma CopyService.

 

Copiatoare Konica Minolta

 

 Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: