Pasionat de masini

Pasionat de masini

Nepotelul meu are 4 ani. De cand era chiar mai mic de atat, a fost pasionat de masini. Probabil, faptul ca tatal sau este pilot de raliu si-a pus amprenta foarte mult in codul lui ADN. Nepotelului meu nu ii place nicio alta jucaraie daca nu este o masina sau nu este legata de o masina. Asa ca, de fiecare data cand este ziua lui sau oricare alta ocazie speciala, trebuie sa ii luam ceva care sa il incante. Anul acesta, cand a implinit 4 ani, m-am gandit sa ii fac un cadou inedit. M-am uitat prin magazinele cu jucarii, insa cred ca nu exista masinuta pe care sa nu o aiba in vasta sa colectie de masinute pentru copii

Mai era o saptamana pana la marea petrecere a nepotelului si eu chiar nu stiam ce fel de masinuta sa ii cumpar, ca sa ii faca placere si pe care sa nu o aiba. Cautand pe internet, am descoperit ce voiam pe site-ul esteto.ro. Aici au o gramada de accesorii si produse pentru adulti si copii, dar si pentru casa. Initial, m-am oprit la jucarii.

Masinutele gasite sunt foarte frumoase si imi venea sa le cumpar pe toate insa, tot cautand am gasit ceva ce m-a impresionat teribil. Este vorba depre masinute electrice pentru copii si masinute cu pedale. Acestea sunt realizate in asa fel incat sa incapa un copil de varsta nepotelului meu. Cele electrice, de exmplu, arata precum masinile adultilor, chiar mai bine. Au un design foarte bine realizat si reprezinta o metoda de distractie inedita. Copiii se pot plimba cu astfel de masinute in casa, in curte sau chiar prin parc. Totul, desigur trebuie facut sub supravegherea parintilor. Asa ca, am ales pentru nepotelul meu ceva cu adevarat inedit. Este vorba despre o masinuta electrica de epoca, cu scaun de piele, Mercedes Benz S, bej. Aceasta masinuta este o reproducere fidela a masinii Mercedes Benz de epoca. Este echipata complet, avand pana si radio, mufa MP3 si centura. Este recomandata copiilor de peste 3 ani si sub 30 de kilograme. Aceasta masinuta electrica are o telecomanda pe care o vor folosi parintii. Masinuta este o adevarata bijuterie. Pot sa spun ca nu cred ca m-ar deranja, nici pe mine, o astfel de masina, desigur, in marime naturala.

Am facut comanda si, in cateva zile, minunatia in miniatura a fost la mine acasa. Nu m-am putut abtine sa nu o desfac si sa nu o incerc. In momentul acela, am decis ca trebuie sa am si eu un copil si sa ii cumpar o astfel de masinuta. Este cu adevarat extraordinara. De ziua nepotelului, i-am dus cadoul inedit si pot sa spun ca, nu numai cel mic a fost incantat, ci si taticul. In ziua aceea, a facut mai multe ture cu noua lui masinuta si a dat-o si celorlalti copii sa o incerce. De atunci, de cate ori ies la plimbare, nu le lipseste masinuta. Daca doriti sa afceti un cadou inedit unui copil, si nu numai, alegeti magazinul online esteto.ro. Produsele sunt de inalta calitate, preturile sunt foarte acceptabile si varietatea de produse este foarte mare.

MASIUNUTE PENTRU COPIILasă un răspuns