Turisti prin Sibiu cu o masina inchiriata

Prima oara cand am ajuns in Sibiu aveam 8 ani si bateam la portile muzeului Brukenthal imipreuna cu ai mei colegi de clasa. Acum, dupa mai bine de 20 de ani voiam sa repet experienta alaturi de al meu sot si sa ii fac cadou o excursie in acest superb oras. Aveam in minte un itinerar, stabilisem o zi pentru plecare, dar aveam o problema, nu stiam cu ce ne vom deplasa intre toate obiectivele turistice, asa incat sa le vizitam pe toate, posesori de masina nu era iar pe jos ne era imposibil sa le vedem pe toate.

Sotul, ca orice barbat pasionat de masini, a gasit solutia, nu trebuia decat sa inchiriem o masina, ne  mai trebuia un sofer si o firma de inchirieri auto Sibiu. A cautat pe net si in mai de cateva minute avea si confirmarea inchirierii pe e-mail. Apoi, cu un simplu telefon a reusit sa conviga un amic sa ne fie sofer. Totul era pregatit pentru o zi speciala.

Eu continuam sa ii povestesc lui Alex despre cea mai veche gradina zoologica din Romania, el se gandeam ca serviciul de inchiriere de la Fmn rent a car este unul excelent. Eu visam cu ochii deschisi sa ajung si la Biblioteca Brukenthal, el imi spunea ca ar fi misto sa mergem cu avionul de la Bucuresti la Sibiu. M-as fi gandit si eu la un zbor, daca nu imi era frica de el, dar al meu sot avea un motiv intemeiat, el vazuse optinea inchiriere masina Sibiu aeroport si se gandea sa profite la maxim de acest serviciu non stop.

Eu cu dorintele romantice, el cu masinile , ca doar de asta suntem diferiti si pentru aceia ca noi a fost scrisa cartea : Barbatii sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus.

Eu imbogateam agenda cu podul Minciunilor unde sa ne pecetluim iubirea cu un lacat, el continua sa verifice disponibilitatea masinilor de inchiriat.

Eu spuneam ca nu trebuie sa vizitam neaparat Biserica Evanghelica, era era incantat de dotarile masinilor pe care le gasea pe site-ul cu pricina.

Cumva va sa fie si excursia noastra, indiferent daca inchierm masina de la aeroport sau daca ne legam propriul lacat pe podul minciunilor, impresiile sunt personale, iara o excursie nu poate fi la fel pentru doi oameni.

inchirieri auto1 thought on “Turisti prin Sibiu cu o masina inchiriata”

Lasă un răspuns