Pentru turnare sape mecanizate, apelati la echipa Edy House!

Sapa clasica este treptat inlocuita de sapa mecanizata deoarece avantajele pe care le detine sunt mult mai numeroase decat cele pe care le ofera prima varianta mentionata. Calitatea rezultatului este mult mai mare, iar timpul de lucru este redus considerabil. Cine nu isi doreste sa se bucure de rezultate deosebite intr-o perioada scurta de timp? Orice client, nu-i asa? Ei bine, apeland la serviciile Edy House de turnare sapa mecanizata, asteptarile cele mai exigente va vor fi indeplinite. Va asteptam!

De ce sapa mecanizata si nu sapa clasica?

Calitatea superioara, mult mai buna comparativ cu cea rezultata in urma turnarii unei sape clasice, se datoreaza operatiunilor mecanice la care sapa este supusa. Dupa cum am mentionat si mai sus, timpul de executie este mai scurt, intr-o singura zi putand fi acoperita o suprafata de peste 150mp.

Ca si procedeu de lucru: apa, nisipul si cimentul care intra in compozitia mortarului utilizat, se toarna intr-un utilaj ce are rolul de a le amesteca si omogeniza. Ulterior, acesta este imprastiat pe suprafata dorita, cu ajutorul unei pompe si al unui furtun. Munca fizica este mult diminuata, la fel ca si costurile implicate. Etapa urmatoare consta in uniformizarea sapei, aceasta fiind realizata prin metode clasice, dar si prin intermediul unor tehnologii moderne. Elicopterizarea sapei, este a treia operatiune, realizata cu ajutorul unui mecanism asemanator unei elice, ce preseaza si compacteaza sapa. In acest mod, pelicula de la suprafata sapei se sigileaza, rezistenta la actiunea factorilor externi fiind mult mai ridicata. De asemenea, devine mai lucioasa, aspectul estetic fiind unul deosebit.

Edy House – servicii turnare sapa mecanizata conform celor mai ridicate standarde

Cu sediul in Bucuresti, societatea Edy House realizeaza operatiuni turnare sapa mecanizata atat in capitala, cat si in celelalte orase din tara. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii este unul competent, cu experienta, capabil sa faca fata celor mai complexe provocari. Compania a luat nastere in anul 2007, acumuland in decursul timpului o vasta experienta ce ii permite sa asigure servicii profesionale, ireprosabile, la preturi corecte si avantajoase.

Dispunem de materiale de calitate si utilaje performante ce ne asigura sa livram rezultate de exceptie, clientilor nostri, conform exigentelor acestora. Misiunea Edy House este aceea de a obtine satisfactia clientilor, tratand fiecare solicitare in parte cu responsabilitate si atentie deosebita la detalii. Oferim solutii optime si customizate care sa se plieze intocmai pe cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi, precum si pe particularitatile lucrarilor in cauza. Evolutia firmei se datoreaza principiilor valoroase dupa care ne ghidam: profesionalism, eficienta, corectitudine, transparenta, integritate, promptitudine, seriozitate, etc., ocupand la momentul actual un loc fruntas in acest segment de piata.

 

Optati pentru sapa mecanizata – pentru ca va veti bucura de multiple beneficii

Daca inca mai analizati care este procedura cea mai adecvata de turnare a sapei, aflati ca sapa turnata in mod mecanizat prezinta o serie de avantaje pe care ati avut posibilitatea de a le descoperi in randurile anterioare. Un alt avantaj acesteia este ca va ajuta sa economisiti, pe langa resurse de timp, si efort fizic, resurse financiare, umane si materiale. Nici aspectul estetic nu trebuie scapat din vedere, sapa mecanizata oferind o suprafata perfecta pentru placari cu gresie, montare parchet sau alte tipuri de pardoseli.

——————————–

CONTACT TELEFONIC: 0762 204 699

WEBSITE: http://sapa-tencuiala.com/ 

 Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: