Fața ta merită tot ceea ce este mai bun

Dacă în trecut nu te preocupa într-o măsură ridicată aspectul feței tale, acum ar fi momentul potrivit să îți acorzi atenție atât ție, cât și părților corpului esențiale unui aspect estetic cât mai încurajator și atrăgător. Nu lăsa nimic să îți stea în cale și nu te descuraja atunci când vezi că un rid și-a făcut apariția. Analizează și convinge-te că, de fapt, fața ta ar trebui să aibă standarde ridicate.
Frumusețea feței tale spune multe și cred că știi asta, însă foarte mulți dintre noi preferăm să lăsăm lucrurile așa cum sunt, poate din prea multă comoditate sau chiar din dezinteres. Am dreptate când spun că uneori chiar nu ne preocupă aspectul fizic? Am dreptate când spun că, de cele mai multe ori, nu avem timp să acoperim imperfecțiunile care apar odată cu timpul? Părerile pot fi diferite, dar este cert faptul că, dincolo de orice altceva, ne-am dori să nu îmbătrânim niciodată. Aspirăm spre idealuri printre care se regăsește și frumusețea, respectiv lipsa imperfecțiunilor. Noroc că datorită timpului în care ne aflăm, specialiștii au descoperit metode care să ne determine să avem mai multă încredere în noi.
Când ne uităm în oglindă și vedem riduri sau exces de grăsime la nivelul feței, automat, mintea noastră corelează evenimente și situații, care să ne conducă spre un disconfort, spre o lipsă de încredere și spre nesiguranța în propriul aspect fizic. Mai că îți vine să stai toată ziua în casă și să nu te expui, decât să riști ca cineva să te vadă așa. Acest concept este total greșit, în condițiile în care și imperfecțiunile sunt un element care ne definesc. Mai mult sau mai puțin, perfecțiune nu există, dar prin diferite metode și intervenții, putem să ne apropiem, încet, de idealurile și de viziunile pe care le-am conceput ca fiind soluții care să întâmpine anii înaintării în vârstă.
Și, totuși, vrei sa stii totul despre lifting facial? E o metodă care ne surâde. În cazul în care este mult prea greu să acoperim anumite imperfecțiuni prin intermediul cosmeticelor, nu este nicio problemă. Există soluții peste soluții, care au menirea de a reda strălucire feței tale, dar și o vitalitate și o scânteie care să atragă priviri, chiar dacă bătrânețea bate la ușă. Haideți să fim firi puternice și să nu lăsăm bătrânețea să stea în calea frumuseții noastre! De ce spun toate acestea? Noi avem certitudinea să se poate! Prin lifting facial se poate readuce frumusețea de altă dată, dar se poate face cunoștință și cu un nou nivel de încredere în propriile forțe. Așa că, de ce nu?
Hotărâți fiind, cred că ar fi, totuși, esențial să știm și cum se efectuează această intervenție. Ca și în cazul oricărei alte intervenții, și în cazul liftingului facial se va începe procedura prin administrarea unui anestezic în zona feței, existând, în același timp, și alternative precum sedarea intravenoasă și anestezia generală, ambele efectuate de către un personal specializat.
Mai mult decât atât, tensiunea arterială este monitorizată și reglată pentru a fi la parametri optimi, tocmai pentru o stare de relaxare după trezire și lipsa durerii, care nu este binevenită. Întreg procesul, însă, începe printr-o incizie deasupra inserției părului la nivelul tâmplelor și se extinde, cu mare atenție, spre zona frontală și în spatele urechilor, astfel încât cicatricile să nu fie vizibile.
Alegerea îți aparține, dar să știi că aspectul feței tale merită doar ceea ce este bine!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *