Inelul, un simbol ce a invins timpul

Inelul este una din cele mai versatile bijuterii care poate fi purtat atat de femei, cat si de barbati. Exista inele cu diferite forme, din diferite materiale, cu pietre sau fara pietre, atfel incat oricine isi poate gasi un inel pe gustul sau.
Un inel poate avea mai multe semnificatii. De obicei, ne duce cu gandul la logodna sau casatorie, insa acesta poate sa semnifice si o recunoastere pentru o realizare importanta, statutul unei persoane sau apartenenta la o anumita organizatie. Desigur, femeile sunt cele care poarta, cel mai des, inele argint sau de aur, adesea, fara ca acestea sa reprezinte ceva anume. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au purat inele, in special doamnele din inalta societate. Cu cat statutul femeii respective era mai inalt, cu atat inelul era mai bine executat, astfel incat sa exprime putere si sa impuna respectul celor din jur.
Din fericire, in zilele noastre, nu trebuie sa fii rege sau regina, ori de vita nobila pentru a purta inele de argint sau de aur. Exista magazine unde poti achizitiona modele deosebite de inele, ce pot fi purtate in diverse ocazii in combinatie cu outfit-uri cat mai diferite.
Unul din magazinele cele mai apreciate este ioana-preda.ro. Este vorba despre un magazin online, unde sunt comercializate inele, bratari, coliere, cercei, toate confectionate din argint de cea mai buna calitate. Modelele disponibile sunt in conformitate cu utimele tendinte in moda. Astfel, gasim inele cu modele jucause, precum inelul Little Cat, inele din argint negru sau roz si amintim aici modelel Black Crown sau Pink Star, sau inele statement precum modelul Pink Zina.
Design-ul lor le va aduce, cu siguranta, in randul inelelor clasice, ce vor putea fi purtate indiferent de an si epoca. Aceste bijuterii deosebite pot fi usor adaptate unor tinute casual sau elegante. Inelele Ioanei Preda, prin versatilitate si calitate, sunt genul de bijuterii care vor invinge timpul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: