Un bebelus sanatos

Un bebelus sanatos

Venirea pe lume a unui bebelus aduce cu sine multa bucurie, dar si multe responsabilitati. In plus, va veti lovi de nevoia de achizitionare a unor bunuri special create pentru cel mic. Hranirea bebelusului, in primele luni, se face, de obicei, cu lapte matern, dar exista si situatii cand mamica trebuie sa intrerupa, pentru o perioada, alaptarea. O pompa de san ii va fi de mare ajutor, deoarece poate sa faca rezerve cu lapte matern si cel mic va fi hranit sanatos. Pentru sanatatea lui, dar si a sanilor tai, este foarte important sa alegi o pompa de san electrica, de calitate superioara. Din acest motiv este recomandat sa te informezi cat mai bine inainte de o astfel de achizitie.
Magazinul online kidscare.ro, ofera o gama variata de produse speciale, ce vin in ajutorul mamicilor. Pompa de san electrica Kidscare KC 103, este ideala pentru orice mamica care doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului. Pompa de san a fost special creata pentru a fi utilizata acasa, la munca sau in orice alt loc, fara a intrerupe alaptarea. Mamica are posibilitatea de a face rezerve de lapte, iar cel mic va fi hranit corespunzator. Pompa pentru san are un design unic, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon. O pozitie de sedere comoda si o stare relaxanta in timpul utilizarii pompei ajuta in mod natural la colectarea mai usoara a laptelui. Aceasta are 15 nivele de aspiratie si 3 frecvente pentru o extractie eficienta, 10 nivele de simulare si 3 frecvente pentru o extractie confortabila, setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului. De asemenea are un motor silentios, afisaj LSD, cupa este de silicon ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta, nu contine BPA, are tetina silicon si recipient pentru colectarea laptelui.
Un alt produs de stricta necesitate pentru sanatatea copilului este incalzitorul de biberoane. Magazinul online Kidscare.ro ofera un astfel produs multifunctional care se poate utiliza in casa, dar si in masina. Un incalzitor de biberoane KC 107 poate fi utilizat pentru incalzirea biberoanelor, incalzirea hranei, sterilizarea biberonului, fierberea apei pana la temperatura de 100 grade, dar si storcator de citrice. Functia de sterilizare se face in conditii maxime de igiena. Cu ajutorul termostatului hrana bebelusului va ramane calda mult timp.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *