Cum alegi gazduirea pentru site-ul tau?

Cum alegi gazduirea pentru site-ul tau?

Cum alegi gazduirea? Cum? Cum? Cu atentie, investind, intrebandu-i pe altii,  gasind o solutie mai buna. De data asta cea mai buna. Te-ai saturat sa iti plimbi site-ul de ici colo si ceva sa nu functioneze. Ai incercat sa inveti de toate, punere in pagina, seo, meta descrieri, da-uri, pa-uri si site-ul tau e la fel. Muta-l si insista sa corectezi erorile.

Cum alegi gazduirea pentru site-ul tau?

Stabilind un nume simplu, unic, usor de retinut. Tot ce are rezonanta si intra in mentalul colectiv acolo ramane. Cauta un nume interesant si care sa te reprezinte: arhi.ro. emag.ro. printesaurbana.ro sunt doar cateva exemple dupa care sa te iei atunci cand iti cauti un nume, poti sa il folosesti si pe al tau asa cum am facut eu: RoxanaTrandafir.ro
Cumpara-i o extensie: Eu pledez pentru .ro pentru ca suntem in Romania si pentru ca mai demult am citit ca extensia aceasta ar fi mai bine indexata decat altele, dar tu poti sa alegi ce extensie doresti.
Alege serviciul de gazduire bun : nu este recomandat sa scrii pe domenii gratuite pentru ca ele nu iti apartin si nu au nici autoritate, nici o prea mare credibilitate. Alege sa scrii un spatiu care sa iti apartine. Nu cauta servicii ieftine si nici cele despre care nu ai auzit prea multe. Sunt foarte multe firme care au doar un sistem implementat, poti sa cumperi de acolo tot ce iti doresti la un pret mic, dar la capitolul tehnic totul este la pamant. Tichetele de suport raman mult timp fara raspuns iar site-ul tau cade si cade. Cand alegi un pachet cauta sa fie cu ip dedicat, ssl inclus, backup automat si serviciu tehnic constintios. Costa? Nu-i nimic, dai un ban, dar stai in fata. Fugi de firmele aparute din senin, cele care nu raspund nevoilor tale sau ale caror servere cad.
Cum alegi gazduirea? alege-o constient de toate cele ce o includ, crezand in munca pe care o depui si dand un ban pentru a o sustine sus.
Asa am facut si eu si desi am multe de pus la punct, am luat-o de la capat cu simplenet.ro, iar acesta nu este un articol platit.

Te astept si pe pagina mea de facebook cu un like si un share.

sursa foto unsplash.com

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: