Dip powder – sau cum sa ai parte de o manichiura altfel

Rate this post

Doamnelor, este bine cunoscut faptul ca noi apreciem o manichiura impecabila. In plus, cu metodele moderne din ziua de azi, avem posibilitatea sa experimentam cu o gramada de idei legate de aceasta. Stim ca ojele obisnuite sunt cele care ne-au facut unghiile frumoase multi ani din viata noastra, dar o data cu trecerea timpului, au aparut si alte metode alternative, cum ar fi: unghii permanente sau semipermanente cu gel UV (caz in care manichiura dureaza mai mult), tips-uri (unghii false – in cazul in care forma unghiei naturale nu este una placuta sau feminina), oje fosforescente si asa mai departe.

Dar cea mai noua inovatie in acest domeniu este reprezentat de dip powder unghii – sau metoda manichiurii cu particule fine de pudra, care are textura unui nisip foarte fin. Metoda de aplicare se realizeaza astfel: se aplica un strat de lac transparent pe unghie (sau pe tips-uri), apoi unghia este ‘’scufundata’’ in pudra colorata. Acest proces se repeta de cateva ori, pana se obtine rezultatul dorit. Tehnica este una simpla, dar prea putin cunoscuta la noi in tara.

Totusi, daca esti tentata sa incerci ceva nou, trebuie sa sti ca gasesti astfel de produse si pe site-uri romanesti. Este suficient sa cauti ‘’dip powder Romania’’ si vei gasi suficiente magazine online de cosmetice, de unde poti cumpara orice dip powder kit Romania doresti, caci varietatea de produse este foarte vasta in aceasta gama. Iar preturile sunt destul de accesibile, deci inca un motiv in plus sa experimentezi ceva nou.

Din punctul meu de vedere, este o tehnica interesanta, care iti poate oferi o altfel de manichiura. Daca te-ai plictisit de vechea tehnica tehnica de realizare a manichiurii, poti incerca dip powder. Sigur, sunt mult mai multe tehnici ce exista pe piata, iar aceasta este doar un exemplu. Personal, am avut fel si fel de modele ale manichiurii, dar niciodata nu ma plictisesc sa incerc si ceva nou. Uneori ma ia valul cand vad un trend nou pe retelele de socializare, care ma indeamna sa incerc si eu. Dar si astea sunt un fel de experiente pe care le poti parcurge intr-o viata.1 thought on “Dip powder – sau cum sa ai parte de o manichiura altfel”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: