Azi am descoperit un buton: anuleaza urmarirea blogului

Azi am descoperit un buton: anuleaza urmarirea blogului

In dimineata asta, nu stiu prin ce intamplare, pe mail mi-au ajuns succesiv mai multe mesaje de pe un blog la care nu-mi amintesc sa ma fi abonat. Era a unei dudui plinute care posta poza dupa poza cu ea, dar cum pe mine nu ma intereseaza foarte tare selfiurile am cauatat butonul de dezabonare. Din e-mail am ajuns foarte repede in setarile wordpress unde i-am spus femeii la revedere si i-am multumit ca mi-a stricat dimineata, dar sub ochii mei era un buton interesant anuleaza urmarirea blogului si o lista intreaga de jurnale pe care am decis sa le urmaresc la un moment dat.
Cu o spranceana ridicata am cautat atent alte dudui in dreptul carora sa apas anuleaza urmarirea blogului, din fericire pentru ochii mei cele pe care le-am gasit erau decente, dar toata cautarea asta si mai ales butonul magic mi-au adus in minte un subiect, de ce anume as apasa butonul de dezabonare?

Cand incep a urmari un blog am intentia sa o fac pe perioada nedeterminata, dar anuleaza urmarirea blogului se dovedeste util in situatiile in care:

  1. Blogul urmarit infatiseaza doar o singura persoana, detinatorul acestuia in ipostaze neplacute ochiului.
  2. Atunci cand subiectele abordate nu mai prezinta interes pentru mine. Mi s-a intamplat asta cu diverse bloguri, cand interesele noastre nu au mai concis, cand nu m-am mai regasit in ceea ce scria cineva.
  3. Am apasat anuleaza urmarirea blogului si pentru acelea unde nu am gasit o informatie noua si unde ultima postare era facuta de mai bine de un an.
  4. Acolo unde nu fac parte dintre cititorii invitati. Daca ai ales sa iti treci pagina pe privat imi pare rau, dar nu am rabdare sa o pui din nou in modul public.
  5. Daca postarile ma plictisesc, se intampla sa citesc ceva si sa imi amintesc ca ai mai scris despre asta in alta zi sub alta forma atunci e cert ca nu ma mai intorc.
  6. Incetez urmarirea si fac uz de dreptul meu si daca gasesc mesaje agresive, cu intentia de a ma manipula politic sau cele bigote.

Cata vreme butonul de dezabonare exista ma simt libera sa aleg ce citesc. Citeste in continuare ce scriu pe aici si daca te dezamagesc poti sa apesi butonul despre care vorbesc. Voi il folositi? Cand? Va e rusine sa spuneti asta? Mie nu mi-a fost.
Daca te-ai abonat aici da-mi un like si pe facebook, ca sa fie treaba facuta pana la capat.

anuleaza urmarirea blogului

Sursa foto internet.

Share

6 thoughts on “Azi am descoperit un buton: anuleaza urmarirea blogului

  1. Eu, de ex, l-am trecut pe privat, nu stiu pentru cat timp. Ma aflu intr-o perioada grea si extrem de aglomerata. Intru din cand in cand sa va citesc. Nu pot sa ma rup de tot, dar nici nu am timp/disponibilitate sa revin cu o postare.

  2. Am dat o singură dată unui blog pe care se postau numai fotografii şi cam 10 pe zi. În rest, am bloguri urmărite care cred că nici nu mai există, dar nu am răbdare să le iau pe rând să mă dezabonez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: