Ce creme de față să folosești în sezonul rece

Pielea feței este extrem de sensibilă și necesită o atenție specială. Supusă în mod constant influenței factorilor externi negativi, cum ar fi poluarea sau schimbările bruște de temperatură, aceasta are nevoie de îngrijire specială, care să contribuie la protejarea frumuseții ei.
Probleme ale tenului cauzate de sezonul rece
Pielea feței începe să simtă diferențele de temperatură încă de la începutul toamnei; astfel, ea devine mai sensibilă, mai uscată și mai ternă. Schimbările, aparent banale, se pot agrava pe parcurs, devenind supărătoare.
În sezonul rece, cea mai frecventă problemă a tenului este deshidratarea. De asemenea, medicii afirmă că în acest anotimp dermatozele – în special seboreea, acneea și psoriazisul – tind să se acutizeze.
Astfel, pe lângă îngrijirea zilnică, este necesară și o îngrijire specială, realizată cu ajutorul unor proceduri precum peelingul sau mezoterapia.
Primul pas în îngrijirea tenului iarna – alegerea unei creme de față naturale
Un ten deshidratat se confruntă cu roșeață, prurit și un aspect neplăcut, iar pentru eliminarea acestor neplăceri este necesară o cremă de față naturală, cu puternic efect hidratant.
Produsele naturale destinate îngrijirii tenului acționează mult mai eficient asupra problemelor acestuia. Spre deosebire de cele chimice, care doar blochează porii, acestea permit pătrunderea în profunzime a substanțelor nutritive în piele, ajutând la regenerarea acesteia. Astfel, pentru o hidratare corespunzătoare și pentru a obține un ten sănătos și frumos, este necesară alegerea cu grijă a cremelor, loțiunilor și serurilor de față, precum și a altor produse utilizate în îngrijirea tenului.
Bioalchimia – creme de față bio create de renumiți producători din Italia
Experții Bioalchimia recomandă ca, în sezonul rece, atenția celor care doresc să achiziționeze creme naturale pentru față să se îndrepte către produsele naturale, ale căror ingrediente pot fi absorbite ușor de către piele.
În acest sens, se recomandă:

  • Creme de față bio Biofficina Toscana – fie că este vorba de o cremă hidratantă sau de una antioxidantă, gama de produse bio Biofficina Toscana, destinată îngrijirii tenului, garantează rezultate excelente și îi asigură pielii protecția necesară în sezonul rece.

Punând accentul pe ingredientele active și pe materiile prime naturale, cultivate local, acestă mare companie italiană oferă creme de față naturale, ale căror proprietăți remarcabile conduc la rezultate vizibile încă de la prima utilizare.

  • Creme de față bio Alkemilla Eco Bio Cosmetici – sunt certificate AIAB (Asociația Italiană Pentru Agricultura Bio) și, combinând puritatea ingredientelor 100% naturale cu eficiența tehnologiilor de ultimă generație, oferă tenului îngrijirea blândă de care acesta are nevoie, ajutând-o să se regenereze și să strălucească de sănătate.
  • creme de față bioCreme de față bio Apiarium – sunt create în laboratoarele proprii de cercetare, din adevărate elixire ale frumuseții. Produsele Apiarium conțin ingrediente cheie, precum mierea, lăptișorul de matcă și propolisul, garantând protecția pielii și o hidratare intensă.

Acestea sunt în permanență supuse controalelor microbiologice și chimico-fizice stricte, precum și testelor dermatologice de eficiență și toleranță cutanată, fiind ideale pentru persoanele cu tenul sensibil.
Bioalchimia este magazinul online care a luat naștere din pasiune pentru un stil de viață sănătos, din dragoste pentru natură și frumusețe.
Pe bioalchimia.ro se găsesc produse selectate cu grijă, de la creme, seruri și loțiuni bio pentru ten și corp, până la șampoane, măști, balsamuri și produse de make-up ce conțin ingrediente bio, de origine naturală.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *