3 modele de mașini de cusut potrivite pentru profesioniști

Diversitatea modelelor de mașini de cusut existente pe piață poate îngreuna cu mult găsirea produsului potrivit. În acest sens, este ideal ca înainte de a achiziționa, să se stabilească, în primul rând, scopul.
În cazul în care se dorește o mașină de cusut casnică, se poate opta pentru un model mecanic, ale cărei funcții de bază vor fi suficiente încât să asigure rezultatele dorite. Dacă însă este nevoie de un produs destinat utilizării frecvente, în scop profesional, este nevoie de o mașină de cusut electrică sau computerizată performantă, care să aibă funcții avansate și să permită realizarea unui număr variat de cusături.
Tipuri de mașini de cusut
În funcție de mecanismul de funcționare, pe piață există:

  • Mașini de cusut mecanice – sunt cunoscute și sub numele de mașini de cusut manuale. Sunt acționate de o pedală sau de o rotire manuală, necesitând o coordonare foarte bună.
  • Mașini de cusut electrice – sunt mult mai ușor de folosit datorită faptului că funcționează pe baza unui motor electric acționat de o pedală cu fir și vin în nenumărate modele, cu funcții de coasere
  • Mașini de cusut computerizate – sunt cele mai noi tipuri și funcționează pe baza unui microprocesor ce permite coordonarea matematică a proceselor. Sunt mai scumpe însă, oferă rezultate remarcabile și asigură o utilizare ușoară.

Cusut&Brodat – locul unde găsești mașini de cusut ieftine, de înaltă calitate
Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România, pune la dispoziție o gamă largă de utilaje de cusut și brodat, croit și finisat.
Pe cusutsibrodat.ro se găsesc mașini de cusut ieftine, de înaltă calitate. Dintre mărcile de mașini de cusut pe care compania le comercializează, se pot menționa: Bernina, Brother și Gritzner.
De asemenea, Cusut&Brodat oferă și consultanță privind orice aspect al industriei de confecții, având un showroom permanent în București unde produsele pot fi testate și analizate.
3 modele de mașini de cusut recomandate de Cusut&Brodat
Pentru a facilita găsirea mașinii de cusut potrivite, Cusut&Brodat recomandă analiza următoarelor modele:

  1. Mașină de cusut Brother Innov-IS 1800Q – este un model special conceput pentru a exploata la maxim creativitatea. Dispune de 232 operațiuni de coasere, 10 butoniere automate realizate într-un singur pas, ecran LCD de 9 cm, masă de extensie pentru quilting, lungă de 210 mm, buzunare electronice pentru memorarea personalizată a combinațiilor de cusături și nenumărate alte funcții ajutătoare. De exemplu, cusătura “My Custom Stitch” oferă posibilitatea creării unor forme unice de cusături, nelimitate.
  2. Mașină de cusut Bernina 530 – surprinde prin gama largă de aplicații și tehnicile avansate de cusut. Poate efectua 148 de cusături diferite, care acoperă o gamă largă de utilizări, are nouă programe de butoniere, patru tipuri de fonturi pentru monograme și o gamă vastă de funcții practice, cum ar fi cea de oglindă sau cea a cusăturii de întărire.
  3. Mașină de cusut Gritzner 6152 – este o mașină de cusut mecanică cu suveică verticală de metal, ce dispune de 48 de operațiuni de coasere și de 45 de tipuri de cusături. Are un avantaj foarte mare și anume transportul dublu (sistemul DFT), ce permite lucrarea atât pe materiale groase, cât și pe materiale subțiri cu o ușurință foarte mare.

 
mașini de cusutLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *