De ce să optezi pentru spoturi cu led?

Iluminatul dintr-o casă este un aspect important pe care nu îl putem omite deoarece îndeplinește un rol funcțional, dar și unul estetic, completând designul locuinței.
În magazinele de profil există o mulțime de variante pentru care poți opta atunci când vrei să te ocupi de iluminarea locuinței. De exemplu, poți găsi cu ușurință, la prețuri accesibile, atât spoturi aplicate, cât și spoturi incastrate, care se aprind și se sting imediat. Așadar, poți alege din sute de modele de corpuri de iluminat, în funcție de necesitățile tale, dar și de camera în care dorești să le amplasezi.
Spoturile cu led – o alegere inspirată
Practice și economice, spoturile cu led sunt corpuri iluminat ideale atât pentru interior, cât și pentru spații exterioare.
Iată o listă cu avantajele pentru care spoturile cu led constituie o alegere inspirată:

  • Au un consum redus de curent având în vedere poți economisi energie electrică până la 50%;
  • În general, au o durată de funcționare mare astfel că pot ține până la 10 ani;
  • Se montează repede și ușor;
  • Au o rezistență sporită la uzură și la variații de temperatură;
  • Constituie o alegere excelentă pentru iluminatul accentuat – astfel că poți opta pentru spoturi living chiar și în dormitor sau în altă cameră. În felul acesta, lumina se va concetra asupra zonelor de interes;
  • Au un design modern și simplu de întreținut;
  • Spoturile cu led nu atrag insectele;
  • De asemenea, acestea sunt foarte ușor de direcționat și se pot poziționa oriunde pentru a obține o lumină cât mai bună;
  • Un alt lucru important de știut este că spoturile cu led nu se supraîncălzesc și permit montarea în orice spaţii, chiar și în cele mai strâmte;
  • Spre deosebire de alte corpuri de iluminat care necesită schimbarea frecventă a becurilor, în cazul spoturilor cu led producătorii garantează 50.000 de ore de funcționare.

Design modern, iluminare perfectă
De obicei, lumina produsă de spoturi aplicate sau incastrate are o intensitate mare. Grație modului în care sunt concepute spoturile, lumina generată este apropiată de conceptul ideal de lumină albă astfel că nu sunt emise infraroşii sau ultraviolete.
Așadar, putem spune că lumina nu vibrează, nu e foarte strălucitoare și prin urmare nu e obositoare pentru ochi. Indiferent că optezi pentru spoturi living sau pentru alte tipuri de spoturi cu led, pentru o iluminare perfectă ai de ales dintre o mulțime de modele cu design modern.
Oferte excelente de la Domicilio
Cei care se află în căutare de cele mai bune soluții de iluminat modern pot apela la Domiciliu, un magazin specializat în comercializarea corpurilor de iluminat.
Calitatea excepțională și durabilitatea sunt două atribute prin care se remarcă fiecare produs din portofoliu. Magazinul online te așteaptă cu reduceri de preț periodice și cu o mare varietate de modele din care poți alege soluția potrivită pentru locuința ta.
Indiferent că alegi spoturi incastrate sau aplicate, la Domiciliu găsești o mare varietate de culori și dimensiuni care pot răspunde cu succes nevoilor oricărei încăperi. Așadar, dacă ai nevoie de spoturi cu led, accesează domicilio.ro și vei găsi oferte excelente în materie de iluminat.
spoturi cu led?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *