Acasa » Duminica in familie, ziua in care putem fi doar impreuna

Duminica in familie, ziua in care putem fi doar impreuna

 

Duminica a ajuns a fi cea mai frumoasa zi a noastra, pentru ca e ziua pe care o petrecem impreuna, am transformat-o fara voie si fara vreo legatura cu emisiunea de pe la Tv in Duminica in familie.

E clipa noastra de reuniune si incepe devreme, in mijlocul patului nostru de mijloc, unde, eu supravietuiesc la mijloc. La mijloc de iubire, pentru ca la din stanga ma strange un brat protector, iar din dreapta ma atinge pe gat un brat mic . Cand deschid ochii imi iau doza de fericire si de caldura din mijlocul lor.

Ma foiesc putin si incerc sa scap, ei mai tare ma strang ca sa imi arate ca ma iubesc. Atunci cedez si mai ramn cateva minute inchizand ochii pentru ca lumina sa nu-mi fure momentul absolut. Daca ma hotarasc sa plec as vrea sa o iau cu mine toata.

Duminica in familie e doar a noastra pentru ca ea ne invata sa luptam cu trecerea timpului in viteza, pentru ca avem grija sa facem lucruri impreuna, sa cream impreuna, sa citim impreuna, sa mancam impreuna, sa ne planuim saptamana impreuna, sa ne fim de ajuns doar impreuna.

Nu, nu e un egoism, e doar o nevoie, aceea de conectare, de a ne simti asa cum suntem, o familie fericita.

Totul incepe la micul dejun. Acolo cel mic trebuie sa aiba parte de o surpriza. Ma straduiesc sa ii fac mereu altceva si bucuria pe care o vad pe fata lui cand ma descopra nu are corespondent in cuvinte.

Acum, ca e iarna petrecem aceasta duminica in familie mai mult acasa, dar asta nu inseamna doar tolaneala in fata televizorului, pentru ca am invatat sa nu mai pierdem vremea, ci inseamna interactiune.

Cand se cuibareste pustiul in bratele mele si apoi il striga pe taica-su ca sa ne iubim in trei simt ca am inceput ziua bine.

Apoi e despre povesti, despre joaca impreuna cu mine alaturi de cel mic, simtindu-ne reciproc bucuria, cautandu-ne zambetul.

Chiar si cand gatim o facem impreuna gasindu-ne fiecare o activitate in bucutarie. Si David poate sa faca mici lucruri pe acolo si va spun sincer ca e de mare ajutor.

Povestea de duminica e si ea prezenta si chiar duminica asta e ea insasi impreuna.

Nu ne trebuie nimic altceva, iar cand mergem tarziu la culcare ne notam tot ce am facut peste zi. 

Avem nevoie de atat de putin pentru a fi fericiti,

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

duminica in famile

Sursa foto

 

 

1 thought on “Duminica in familie, ziua in care putem fi doar impreuna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *