carti 2019
22Dec

Carti 2019

Reading Time: 2 minutes

Anul asta biblioteca mea nu s-a imbogatit foarte mult, insa pentru anul ce vine am pus ochii pe niste titluri pe care nu as vrea sa le ratez. Carti 2019 si un plan de lectura realista si simplificat. Mi-as dori de asemenea sa scriu mai des pe aici, sa imi diversific activitatea, sa obtin colaborari si sa depasesc barierele emotionale care imi pun piedici.


Cum arata lista cu carti 2019 pentru mine si cu ce incepe, cum se termina:

  1. Cu Focus de Daniel Goleman, pentru ca, de foarte mult timp mi-am dat seama ca atentia mi s-a diminuat, ca activitatea mea are de suferit, ca vreau sa le fac pe toate odata si in fond nu reusesc sa fac nimic prea bine. Pentru asta carte imi va arata unde gresesc, cu sa evit sarcinile multiple si cum sa imi imbunatatesc momemoria. Spuneam aici ca tare imi doresc acest titlu si mi-am dus gandul la capat, l-am pus pe lista cu adevarat.
  2. Amnezia primul roman al Cristinei Lincu, pentru ca, autoarea este deosebit de talentata in ale scrisului, pentru ca povestea ma intriga si pentru ca stiu ca a fost scrisa si pentru mine.
  3. Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy in aceasi directie cu focus. Mi-e de folos realitatea plina de cinism si adevarul spus fara ocolisuri iar daca e despre subconstient cu atat mai bine.
  4. Jurnalul Annei Frank, nu, inca nu l-am citit, dar e cazul sa ii fac loc intre cartile mele.
  5. Povestea mea de Michelle Obama caci am auzit numai lucruri bune despre foasta prima doamna, pentru ca, atunci cand a fost la Casa Alba mi-a lasat o impresie buna.
  6. Orbi de Petronela Rotar pentru ca mi-am promis si i-am promis ca o voi citi.
  7. O zi de decembrie de Josie Silver fiindca si eu cred ca dragostea la prima vedere e un mit.

Deocamdata atat imi vine in minte, dar o sa revin cu noutatile din biblioteca si tare mai sunt curioasa ce voi cumpara si ce nu.

Ne intalnim si pe facebook.

 

Sursa foto unsplash.com

carti 2019

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Carti 2019

  1. Pe ultimele patru din lista ta mi-am propus si eu sa le citesc. Si mai am o lista lunga de carti care ma asteapta de mult timp. As mai vrea sa citesc si seria Outlander, de Diana Gabaldon si seria Lupta mea, de Karl Ove Knausgard, pe care nu le-am citit pana acum si din cauza faptului ca sunt destul de voluminoase si mi-e putin cam greu sa le car zilnic dupa mine.

  2. As vrea sa cred ca le vom putea citi pe toate si mai mult. 🙂 La serii eu sunt deficitara, dar recuperez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *