Cadoul meu perfect de sarbatori: bicicleta electrica

Cadoul meu perfect de sarbatori: bicicleta electrica

Stiti cum e de sarbatori, toata lumea isi doreste cate ceva si incearca sa isi faca rost de respectivul lucru sau spera sa il primeasca de la cei dragi. In cazul meu visam de mult la o bicicleta electrica pliabila. Ma cam saturasem de masina, de taxi si de transport in comun si preferam sa merg pe bicicleta pana la locul de munca.

Numai ca mersul pe bicicleta insemna efort, mergeai pe distante de cativa kilometri si oboseai, ajungeai si transpirat si trebuia sa te schimbi de fiecare data. Bicicleta electrica rezolva toate aceste probleme, ma ajuta sa ajung in timp util la job si nu mai pierdeam timpul cu schimbatul in fiecare zi.

Problema era ca nu gasisem un model care sa imi placa si nici buget nu prea aveam in perioada aceasta. Din intamplare am discutat cu unul dintre colegi care avea deja o bicicleta de tipul asta si se pare ca s-a intamplat ceva.

In doar doua zile m-am trezit la usa cu un curier si un pachet mare, da ce zic eu mare, urias. Si ce credeti ca se afla acolo: ati ghicit, o bicicleta electrica pliabila. Nedumerit am intrebat cine e expeditorul, dar curierul nu mi-a spus, asa era dorinta celui care a trimis. Am vazut totusi ca era vorba de o firma care mi se parea cunoscuta, dar mi-am uitat gandul.

Am asamblat bicicleta, am testat-o, a doua zi am plecat cu ea la locul de munca. Nu am transpirat, viteza mare atinsa de pana la 25km/h a fost mai mult decat suficienta pentru a putea parcurge distanta relativ mare pana la job, display-ul color m-a ajutat sa stiu in ce viteza eram si ce baterie mai aveam, daca puteam ajunge in siguranta pana la munca.

Dupa cateva intrebari si incercari de a afla de unde a ajuns bicicleta la mine am gasit si raspunsul. Ei da, era prietenul meu de la munca, el facuse sa se intample minunea. Firma era a lui, avea una personala, comandase bicicleta si mi-o daruise, cu doua saptamani inainte de Craciun.

A fost cadoul cel mai drag pe care l-am primit de la cineva. Drept recompensa am fost si eu atent si i-am cumparat ce isi dorea binefacatorul meu, o trusa speciala pentru bicicletele electrice, ideala pentru a remedia orice problema. Si uite asa de acum am bicicleta electrica si o voi folosi de fiecare data cand vreau sa ajung repede si fara efort la birou.

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *