Daikin multumeste toata casa

Daikin multumeste toata casa

Inainte de a cumpara un aer conditionat tensiunea la mine in casa era atat de mare incat o puteai taia cu un cutit. Asta se datora faptului ca niciunuia nu ii place caldura, iar vara este acel moment din an cand suntem cei mai irascibili. Sau cel putin obisnuiam sa fim. De cand am descoperit magazinul Climatico, situatia s-a schimbat foarte mult, deoarece un pic de aer rece era tot ce aveam nevoie pentru a calma spiritele.

Am ales din gama de aparate aer conditionat Daikin un model care sa poata fi folosit chiar si de soacra care nu se pricepe prea mult la echipamente tehnologice.

Modelul pe care l-am ales se numeste Daikin FTXB20C- RXB20C Inverter 7000 BTU. Acest model incorporeaza absolut orice functie ti-ai putea dori vreodata la un aer conditionat.

Daikin FTXB20C- RXB20C Inverter 7000 BTU ofera utiliztorului functia de ventilare, incalzire, purificare a aerului, racire si dezumidificare.

Sunt o multime de functii pentru un singur aparat, iar partea frumoasa este ca totul poate fi actionat printr-un simplu buton care se afla pe telecomanda dispozitivului.

Acest aer conditionat este foarte silentios, deoarece poate cobori pana la 21 dB pentru a nu deranja pe nimeni. Poate functiona, de asemenea si pe timp de noapte, datorita faptului ca este foarte silentios.

Aerul codnitionat Daikin FTXB20C- RXB20C Inverter 7000 BTU poate fi programat, astfel porneste la anumite ora, iar cand utilizatorul vine acasa de la munca va gasi mereu o incapere racoroasa pentru a se relaxa.

Valorile de eficienta pentru acest sistem sunt A+ in orice sezon si reuseste sa dea rezultate extraordinare chiar si in zile de canicula.

Este un produs de care sunt foarte multumit si care a reusit sa aduca armonie la mine in casa. Climatico este un magazin profesional in care pot sa am tot timpul incredere atunci cand doresc sa cumpar electrocasnice noi.

Acesta ofera cele mai bune produse, la preturi fara concurenta de fiecare data!

aer conditionat Daikin


Lasă un răspuns