08Dec

Cadouri de Craciun pentru copii

Reading Time: 4 minutes

Off, abia daca imi mai simt picioarele de atata oboseala, bine ca e sambata si-am avut timp sa lenevesc in pat, ca altfel as fi fost un zombie functional. Saptamana asta am facut cativa kilometri buni in cautarea de cadouri de Craciun pentru copii. 

 cu Mos Nicolae ne-am inteles bine, atat acasa cat si la gradi, pentru serbarea de Craciun si pentru seara de ajun nu mai aveam nimic.

Imi facusem o lista pe telefon si ma gandeam ca pot sa aleg un singur magazin de unde sa le achizitionez, dar planul meu nu a functionat intocmai pentru ca a fost nevoie de un cadou in plus.

La gradinita unde David merge acum nu sunt foarte multe jucarii, de aceea unii dintre micuti duc jucarii de acasa ca sa le tina de urat, dar obiceiul a generat si neplaceri. Fie le-au ratacit prin clasa, fie sau certat din cauza lor, fie nu mai voiau sa le dea drumul pe tot parcusul sederii acolo. Neplacerile astea au adus si o noua regula: Copiii nu mai au voie sa intre in sala de grupa cu jucarii de acasa, dar si o noua rugaminte pentru noi cei mari, aceea de-a dona daca vrem o jucarie care sa ramana la gradi si sa nu apartina cuiva.

Noi ne-am gandit sa facem asta si asa lista de cadouri de Craciun pentru copil a devenit lista de Cadouri pentru copii.

Locul potrivit era Shopping Citty Deva unde gaseam mai multe magazine de jucarii si haine pentru micuti. Dupa ce-am stat ca prostii o jumatate de ora in statie sa asteptam autobusul, acesta si-a inchis usile inainte sa urcam, pentru ca, eu ma miscasem mai incet. Gesturile disperate ale lui Alex au convins boul   soferul de la volan sa deschida.

-Nu stiam ce vreti sa faceti,ne comunica relaxat si cu o privire pierduta.

-Orice, dar nu sa mergem pe jos pana la Auchan.

O data ajunsi pe scaun si feriti de ploaie i-am multumit lui Dumnezeu ca macar s-a dovedit a fi un bou sofer cu experienta care conducea bine.

Dupa debarcare au inceput grijile sa ma ia cu asalt, daca nu gasim ce cautam, daca nu ne ajung bani, daca trebuie sa facem drumul lung din nou si cu acelasi sofer, daca intarziem la gradi, daca si iar daca. In interior, insa totul a fost mai usor,

Primul care mi-a iesit in cale a fost un set de ceai pentru fetite. Nu i-am rezistat si pentru ca era si ieftin am zis ca este ideal sa fie al gradinitei. Oricum dintre jucariile lui David nu voiam sa alegem, pentru ca, simtul posesivitatii lui atat de acute nu ne-ar fi lasat.

cadouri de craciun pentru copii

Setul acesta de ceai este abosulut fantastic, m-as fi jucat si eu putin cu el, daca nu imi doream sa ramana neatins. Are ceainic, cesti, farfurii, lingurite si furculite. Perfect pentru micile domnite de la gradi si nu numai. L-am cumparat cu gandul ca vor interactiona mult si vor invata sa comunice si mai bine.

Pretul a fost unul foarte mic si poate fi util si in joaca voastra,

Pentru David am ales o pijama cu tematica de Craciun, imi placea bumbacul gros si culoarea jucausa. Sunt convinsa ca si lui David ii va face placere sa doarma in ea, mai ales ca e in ton cu sarbatorile.

adouri de craciun pentru copii

Este de la inextenso si costa 30 de lei.


In cutia pe care o va primi dupa serbare i-l vom pune pe Olaf, unul dintre preferatii lui din Regatul de gheata  

Sper din suflet sa aiba grija de el, mizez pe faptul ca ii place foarte mult, altfel nu prea pune pret pe jucarii, dar asta e o intreaga si alta poveste.

cadouri de craciun pentru copii

Pretul lui Olaf la Auchan a  fost de 25 de lei.

In plan pentru viitoarele cumparaturi mai sunt atat pentru micutul nostru cat si pentru colegii lui cate un set de lego.  Sa construiasca nu se vor opri niciodata.

Setul de lego e ofertant si le pune imaginatia si creativitatea la incercare.

cadouri de craciun pentru copii

Idei de cadouri de Craciun pentru copii mai sunt, in functie de buget si de preferinte, doar ca pe langa toate jucariile cu care ii rasfatam ar fi bine sa nu uitam sa ne jucam cu ei. Acolo se descopera adevarata bucurie.

Acesta articol e cu produse cu un pret mic, pentru buzunarul oricui, dar pot sa caut si unele mai scumpe pentru diversitate si curiozitate.

De ajuns am ajuns acasa pe jos, cu mainile pline si cu inimile la fel. Nu am mai asteptat autobusul, ci ne-am bucurat ca se ivise soarele, ca un”multumesc”pentru alergatura noastra.

Sursa foto 3 

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Cadouri de Craciun pentru copii

  1. Cuburi de construit avem, pijamale am luat de Mos Nicolae, seturi de ceai avem doua, asa ca dintre propunerile tale, eu inclin spre varianta Olaf, mai ales ca este un personaj care imi place si mie tare mult. Inca sunt in cautare de cadouri de Craciun pentru nepoate, asa ca mersi pentru idee.

  2. Cuburi de construit avem, pijamale am luat de Mos Nicolae, seturi de ceai avem doua, asa ca dintre propunerile tale, eu inclin spre varianta Olaf, mai ales ca este un personaj care imi place si mie tare mult. Inca sunt in cautare de cadouri de Craciun pentru nepoate, asa ca mersi pentru idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *