"Sunt o stare de spirit imperfecta!" Asta am declarat si in primul interviu din viata mea de blogger

Mă ştiţi. Sunt nelipsita de la întâlnirile cu bloggerii, dau interviuri la foc automat şi nu mai contenesc să mă laud şi sa vorbesc despre mine. Stop. Eu “sunt o stare de spirit imperfecta”, ce afirmaţie mi se potriveşte mai bine? Spuneţi voi. Eu am scris într-un interviu, da, eu am scris un interviu din sesiunea de interviuri cu bloggeri de pe Magia cuvintelor. Vă vine să credeţi? Mie nu! Eu tăcută, anonima cu nume frumos şi un blog de 8 ani şi un pic am dat un interviu. Am zis că blogul meu are 8 ani? Atât am zis! Incredibil domne`incredibil. E atat de incredibil si ca blogul asta e atat de “batran” dar si ca  de la o vreme dau interviuri, vorbesc despre mine şi mă mai şi laud că am făcut-o.
Nu mă credeţi? Citiţi, vă rog, citiţi:

Spune-ne ceva despre tine.
Roxana mi-a spus mama și îmi place numele meu. Sunt o stare de spirit imperfectă, când pe culmele entuziasmului când în hăul tristeții și asta se reflecta în toate câte le întreprind. Sunt mama lui David şi sunt mândră de asta, el e cel mai însemnat dar pe care mi l-a adus viaţă şi niciodată nu o să îi pot mulţumi îndeajuns.
Sunt o nostalgică îndrăgostită de mare, de cuvânt, de parfumuri, de toamnă şi de București. Ceilalți spun că sunt un om cald și zâmbitor, mie îmi place să-mi fac din zâmbet accesoriu.

Interviul întreg aici.
P.s. Cine mai face interviuri cu bloggeri? Cine nu mi-a dat like paginii de facebook până acum? Spuneţi repede, eu notez şi promit să trec pe la toată lumea. Doar sunt o blogarita importanta.
 
P.p.s. In curand voi face si eu interviuri…cu mamici. Acum ca stiti pregatiti-va ca veti fi luate la intrebari.
Dati like si share articolului, e gratis. 🙂
interviuri cu bloggeri
sursa foto internet

Share

5 thoughts on “"Sunt o stare de spirit imperfecta!" Asta am declarat si in primul interviu din viata mea de blogger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: