Esti mama si ai propria afacere? Atunci hai in grupul Mama Manager

Ai nascut si toata lumea ti-a spus ca te vei plafona in concediu de maternitate? Vrei demonstrezi ca nu e asa si ai gandit sa iti faci propria afacere?Ai reusit sa fii si mama si managersi ai o afacere? Cauti parteneri de afaceri? Atunci  vino in comunitatea Mama Manager.
mama manager
Este un grup initiat Ana Maria Mitrus, o mama menager pe care o stiti de pe blogul de parenting Meseria de parinte. Ea s-a gandit la noi toate si a creat grupul Mama Menager pentru noi toate.
Comunitatea asta un scop bine definit: acela de a te motiva sa iti creezi o afacere, daca o ai sa te sustina sa o duci mai departe, daca esti intr-un moment de cumpana si nu stii pe unde sa o iei sa te ajute, daca iti doresti independenta financiara, ai idei si cauti parteneri pentru afacerea ta….atunci aici e locul tau.
Poti sa fi si mama si meneger, motivatia cea mai importanta este alaturi de tine si e copilul tau. Stii, ca noi mamele suntem cele mai puternice fiinte din lume? Atunci ce nu am fi si  lideri buni? Crede-ma si tu  poti! In grupul Mama Menager e locul tau. Inscrie-te prin folmularul asta   In grupul de pe Facebook 
mama manager
Apoi participa la prima intalnire a Mamelor Manager din data de 31 ianuarie 2019, vii, nu?
Dupa ce ai aflat toate cele de mai sus ar fi pacat sa ratezi intalnirea, deci noteaza-ti in agenda; Joi 31 ianuarie orele 10.30-12.00 la Libraria Carturesti din strada Pictor Arthur Verona nr 13-15 Bucuresti.
Anunta ca partici pa eveniment si alatura-te comunitatii unde vei gasi femei frumoase, toate mame asemenea tie, opurtunitati de afaceri, promovare, sustinere si.. si prietenie.
Mie nu imi permite distanta sa fiu prezenta, dar sunt am scris textul asta, { caruia sper sa ii dai share dupa ce l-ai citit pana la capat), pentru ca, e important sa sustin ideile valoroase, iar ideea Mama Manager este una cu foarte mult potential.
Suntem puternice impreuna. Suntem si Mame si Manageri.
Ps. La vara vin si eu, acum doar astept impresii si va sustin scriind.
 
imaginile apartin grupului mai sus mentionat.
 
 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: