Interviuri cu mămici, o nouă rubrică a blogului meu

Interviuri cu mămici este o nouă categorie a blogului meu care va aduce în atenţie câteva experienţe ale mămicilor active în blogosfera.
Ideea acesta mi-a venit de foarte multă vreme, însă s-a concretizat acum câteva zile, când, am dat primul meu interviu pe care îl puteţi citi aici. Abia atunci am hotărât că ar fi bine să înfiinţez o astfel de rubrica, deşi şi nu e unică în cadrul blogurilor pe nişa mea. Ţin să îi mulţumesc Luminiţei pentru apelativul “blogger şi mama” acesta m-a motivat să îmi pun ideea în practică.
 

Acum că ştiţi de cum am ajuns să fac interviuri cu mămici, e vremea să vă spun şi de ce le consider extrem de folositoare:

  • În primul rând pentru că maternitatea ne schimbă definitiv viaţă şi comportamentele.
  • Pentru că ai noştri copii sunt resursă inepuizabilă de iubire.
  • Lecţiile predate de ei sunt uluitoare.
  • Experienţele mămicilor sunt utile de fiecare dată, fără a avea pretenţia de a fi universal valabile, ci doar atestate ale principiului “Şi eu am trecut prin asta, nu este singura si nici singură.”
  • Sunt o sursă de informaţie testată în acelaşi timp.
  • Au aplicabilitate şi corespondent în vieţile noastre.
  • Pentru că, de când sunt mama, am învăţat să preţuiesc lucrurile şi viaţa în mod diferit.
  • Şi nu în ultimul rând, pentru că, ai noştri copii merită un loc de cinste în conversaţiile noastre.

Interviuri cu mămici va fi o rubrică săptămânală, aş vrea cu ocazia asta să vă rog să-mi sugeraţi bloguri de parenting pentru a avea surse de inspiraţie şi mămici de chestionat. Dacă deja ne cunoaştem nu va sfiiţi să îmi răspundeţi la întrebări.
Întotdeauna avem de învăţat una de la cealaltă.
Am zis că voi avea azi primul interviu, însă mă simt nevoită să-l amân pe mâine pentru a da azi locul acestei descrieri.
Va invit pe pagina de facebook a blogului si de asemea sa donati ,daca vreti, in campania mea de pe bursa de fericire fiindca exista Viata dupa cancer!
 
interviuri cu mamici
 
Sursa foto

Share

13 thoughts on “Interviuri cu mămici, o nouă rubrică a blogului meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: