O recomand pe doamna doctor Lavinia Bertalan cu o urare de La mulţi ani

O recomand pe doamna doctor Lavinia Bertalan cu o urare de La mulţi ani

Azi e aniversarea doamnei doctor Lavinia Bertalan, nu, nu am uitat şi chiar dacă nu am scris asta în fiecare an anul ăsta vreau să îi fac o urare recomandându-vă şi vouă devenilor şi nu numai, serviciile dânsei.

Lavinia Bertalan este un bun neurolog care te va însoţi pe un tot drumul bolii tale indiferent cât de lung va fi acesta:

 • Un om cald, plin de viaţă şi prietenos cu care îţi e drag să intri în contact şi de la care vei pleca garantat cu zâmbetul pe buze.
 • Un medic ce nu primeşte nici atenţii sau alte cadouri, abia dacă primeşte un buchet de flori.
 • O dată intrat în atenţia dânsei te vei simţi însoţit pe tot parcursul bolii cu grijă şi responsabilitate.
 • E dispusă să ajute oricând, iar tu, ca pacient al dânsei ai prioritate.
 • În medicaţie vei primi nu doar indicaţii de administrare, ci şi informaţii aşa încât să înţelegi de ce a fost ea aleasa.
 • Rămâneţi în contact chiar şi în perioadele dintre controale şi ori de câte ori ai o întrebare poţi să i-o adresezi.
  De la doamna doctor, Lavinia Bertalan am învăţat o lecţie a simplităţii, pe care nu mulţi o pot da.
  Vi-o recomand din toată inima căci cu siguranţă nu vă v-a dezamăgi. O găsiţi în secţia de neurologie a Spitalului Judeţean Deva.
  Eu i-am mai urat “La mulţi ani” aşa:

Tot anul m-aţi luat prin surprindere la întâlnirea de la cofetărie şi trebuie să vă mulţumesc încă o dată pentru prăjituri. Mai mult să vă mulţumesc şi din partea lui David, el nu v-a văzut, dar şi-a mâncat porţia cu frişcă şi fructe lingându-se pe buze.
Vedeţi câte sunt lucrurile pentru care trebuie să vă mulţumesc? Multe şi de care niciodată nu am să uit.

Si Aşa:

Tonică, plină de viaţă, comunicativa, caldă şi foarte pasionată de meseria ei, Lavinia Bertalan mi-a schimbat în 4 luni viaţa în bine.
Deşi medicaţia este foarte scumpă, deşi trebuie să mi se spargă multe vene ca să duc la capăt injecţiile cu Celebrolisyn, nimic nu m-ar putea face să renunţ la ea. Ştiu încă dinainte ce mă aşteaptă din punct de vedere bănesc şi în timpul curei injectabila, doamna doctor mereu mă avertizează asupra preţului, asupra posibilelor kilograme pe care le pot câştiga la greutate, sau asupra eficienţei metodei intravenoase. Niciodată, însă nu am auzit-o făcând promisiuni hazardate sau ilustrând un viitor perfect, întotdeauna doamna aceasta spune doar ceea ce ştie că poate să acopere cu prescripţia şi recomandările de recuperare. Politica aceasta a paşilor mărunţi nu-mi da nici mie false speranţe şi îmi motivează fiecare rezultat de care mă bucur cu o mai mare intensitate.

Ştiu, timpul dânsei e unul limitat, nu trece pe aici să vadă urarea mea, dar ea este şi va fi aici: La mulţi ani, doamna doctor Lavinia Bertalan.

******Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

lavinia bertalan

Sursa foto unsplash.com

Share

4 thoughts on “O recomand pe doamna doctor Lavinia Bertalan cu o urare de La mulţi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: