Acasa » Programul Reset e şansa de a redeveni eu însămi

Programul Reset e şansa de a redeveni eu însămi

Roxana, 35 de ani, mamă, soţie, antrenoare de emoţii si grasă.. La cele 66.7 kilograme ale mele am decis să mă înscriu în programul Reset  unde slabesti destept.  Nu am vrut să treacă ziua asta fără a nota aşa o realizare în jurnal. O consider o realizare, pentru că mi-a trebuit un timp să mă conving că am nevoie de ajutor. Să-mi spun că am un program de masă absolut haotic şi să recunosc că mănânc mult.

Abia după ce am stat de vorbă cu mine sincer şi am pus toate astea pe o foaie de hârtie am decis să intru în program. L-am convins şi pe Alex că e musai să “dau reset” obiceiurilor mele alimentare, el fiind adeptul unui regim autoimpus, numai că la mine o astfel de metoda nu mai funcţiona si şi nu m-a mai contrazis după ce s-a uitat la mine cu atenţie.
Cică programul Reset  e pe piaţa de 6 ani (!?) şi a ajutat multe persoane să slăbească deştept. Eu, total neştiutoare, am aflat de el urmărind-o pe Denisa, care în câteva săptămâni a obţinut rezultate minunate, puteţi vedea jurnalul ei Reset aici.
Eu o felicit pentru perseverenţă şi îndrăzneala de a găti singură. Felicitări, Denisa!

O să urmez programul Reset  pentru ca vreau să fiu din nou eu însămi.

 • Am obosit să tot încerc metode de slăbire ce se dovedesc a fi un eşec. Slăbesc cu ele, dar la scurt timp kilogramele revenin fără milă.
 • Hainele care îmi plac nu-mi vin.
 • Obosesc când mă joc cu copilul şi el nu prea vrea să mă lase să ies din joc aşa uşor.
 • Mai nou îmi strigă “mami, ţi-a crescut burtica iar” şi asta mă zgârie până şi pe suflet.
 • Trebuie să mă aşez dacă fac activităţi solicitante.
 • Pe drum mă opresc ca să respir, mi se pune o ghiara în piept şi dacă nu o fac mă sufoc.
 • Îmi pare că sunt urâtă şi bătrână.
 • Urăsc “burtica mare” şi rotunjimile pe care pun mâna ori de câte ori mă ating.
 • Vreau să mă închei la şireturi fără să suspin.
 • Să mă mişc altfel decât o balenă leşinată.
 • Să mă uit la mine şi să-mi placă ce văd.
 • Să mă bucur de băiatul meu şi atunci când mă aşez pe covor să îi ţin companie şi atunci când mă ia la plimbări fără sfârşit.

Am suficiente motive să apăs Reset.
De reţinut, am 66.7 kilograme, vreau să ajung la 50. Şi o să ajung!

 

18 thoughts on “Programul Reset e şansa de a redeveni eu însămi”

  1. Mulrumesc mult, asa e imi trebuie si rabdare si disciplina. Rabdare am, disciplina nu prea, dar o dobandesc eu cumva. Asa e am uitat sa scriu cat de inalta sunt, sunt tare “inalta, “am doar 1.55 m. 😀 .
   Acum citeam mailul, revin cu detalii. 🙂 zi minunata.
   🙂

 1. Hai sa-ti zic una buna, o sa razi cu lacrimi: eu am 52 de kg si o tipa, dupa ce m-a vazut intr-o rochie putin deasupra genunchilor si cu balerini in picioare mi-a spus ca aia imi fac picioarele groase. Am murit de ras pentru ca eu am fost o aschie primii 18 ani din viata (42 kg) si acum cineva imi spune ca am picioare groase, conformatia fiind totusi cu gambe subtiri ca stii depinde mult de conformatie. Sunt femei cu sani mari si au doar 45 de kg, la fel cum sunt femeie de 70-80 de kg care au picioare slabe.
  Asa ca te felicit pentru decizia ta, dar s-o faci NUMAI PENTRU TINE si persoanele apropiate si nu ca sa-i multumesti pe altii 🙂

  1. 🙂 Si eu candva, in urma cu vreo 6 ani, aveam 48 de kile si imi era atat de bine.
   Balerinii aceia sunt de fapt problema fiindca trunchiaza piciorul. 🙂 in rest sa nu-ti pese de ce spune lumea. Disproportiile sunt asa cum spui la toate inaltimile si pana la urma atat de firesti.
   Multumesc pentru sustinere. 😀

 2. Multa bafta,Roxana!Este nevoie de disciplina si multa rabdare.Eu mananc la ore fixe ,poate ai auzit si tu de dieta minune,daca poti sa respecti acest program,in scurt timp se simte si se vede o schimbare.

 3. Pingback: Jurnalul meu Reset după 7 zile

 4. Pingback: Cum m-a schimbat naşterea

 5. Pingback: Jurnalul meu Reset dupa 21 de zile

 6. Pingback: Programe de slabit platite sau unele individuale si gratuite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *