07Feb

Nu cumpăraţi Pest Repeller pentru că nu funcţionează

Reading Time: 3 minutes

Nu mi-e ruşine să spun că avem gândaci, se mai întâmplă, dar mi-e ruşine să spun că m-am lăsat păcălită de o reclamă plină de patos şi am achiziţionat Pest Repeller împotriva lor. Nu o faceţi şi voi pentru că nu funcţionează. Povestea a început cu…Din păcate şi la noi acasă există mai nou nişte nepoftiţi pe care îi urăsc din tot sufletul, gândacii. S-au instalat atât de bine încât orice soluţie s-a dovedit a fi insuficientă până acum.
Sătulă de spray-urile scumpe care nu făceau decât să-I parfumeze, de apa de ploaie cu care s-a făcut dezinsecţia în bloc şi la noi în casa implicit, de căutările după tot felul de alte insecticide şi de ei care se înmulţeau în loc să dispară am hotărât să mă las prostita de reclamă Top Shop care îmi promitea o soluţie ideală şi curată şi aşa am cumpărat Pest Repeller.
A fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o la sfârşit de 2018, când înainte de Crăciun, am cumpărat acest aparat şi a trebuit să aşteptăm până la finalul lunii ianuarie să îl putem returna, cică abia după 3 săptămâni îşi face efectul şi abia după poţi să îl trimiţi înapoi. Asta în condiţiile în care reclama promite chiar trei zile pentru a scăpa de dăunători.

Am cumpărat Pest Repeller şi:

M-am mirat că, deşi la televizor se spune că un singur aparat acoperă 230 de metri pătraţi în cutia noastră erau două. Dacă e atât de eficient şi acoperă un spaţiu atât de mare de ce să trimiţi două?

Am zis, hai lasă că o să vedem… într-o priză în dormitor unul, într-o priză în hol altul. O simplă cutiuţa albă cu două leduri, unul roşu şi altul verde care luminau intermitent. Cică aşa funcţionează şi câtă vreme luminile se aprind intermitent e perioada de îndepărtare a acestora. Singura problemă era că pe toată perioada în care aparatele au stat în prize au luminat 99% din timp doar intermitent. Asta era cea de-a doua mirare.
Cum un aparat simplu pe care îl putea asambla oricine poate să trimită unde magnetice prin cabluri aşa încât să le atace gândacilor sistemul nervos? Un om rational, nu eu, ar spune ca  Nu poate. Pest Repeller nu face altceva decât să consume curent. În primele zile mai vedeam insecte pe benzile adezive pe care le aveam amplasate prin locuinţă, dar nu m-am grăbit fiindcă am zis ca şi Pest Repeller nevoie de timp.
După a doua săptămână a fost la fel, atunci am sunat la Top Shop şi după ce am aşteptat de ne-a venit rău pe linie ni s-a “vândut “o gogoaşă şi mai ieftină, efectele se văd abia după 3 săptămâni de funcţionare continuă. FALS! După 3 săptămâni gândacii erau tot pe benzile adezive şi în spatele frigiderului sau pe pereţi noaptea.

Cum să mai cred că alungă dăunătorii dintr-un spaţiu de 230 de metri pătraţi când în 53 nu îşi face treaba? Cum să mă mint că ajunge undă magnetică şi la vecini? Cum să nu recunosc că am fost o naivă şi am crezut, din nou, în reclame? Eu care primisem atâtea sugestii de eliminarea a gândacilor m-am oprit la cea mai proastă.
Nu cumpăraţi Pest Repeller pentru că aruncaţi banii pe nimic. dacă faceţi retur ca şi mine trebuie să plătiţi voi transportul către Studio Moderna şi abia apoi vi se va returna ce e scris pe factura, 81.18 lei în cazul meu minus costul curieratului la retur 23. 25 lei, am primit înapoi de fapt 57.93 pentru că am plimbat un nimic între mine şi ei.

  • Nu vă lăsaţi păcăliţi de patosul pensionarilor din reclame, sunt plătiţi să vorbească astfel şi e normal să fie convingatori.
  • Nu vă aruncaţi banii pe produse ce promit minuni. Pest Repeller sta doar în priză şi nimic mai mult.
  • Căutaţi soluţii de dezinsecţie profisionale şi eficiente, chiar dacă miros urât şi sunt mai scumpe.
  • Nu vă lăsaţi influenţaţi de operatorii de la telefon, ei sunt acolo să vândă chiar dacă ştiu ce vând.

Am rămas cu gândacii, dar bine că am scăpat de Pest Repeller.


Va astept si pe pagina de facebook a blogului pentru mai multe lucruri dragute.

 

Pozele imi apartin

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Nu cumpăraţi Pest Repeller pentru că nu funcţionează

  1. Îmi pare rău că ai avut experienţa asta neplăcută! Şi eu am luat un produs de la ei, tot crezând în elefanţii roz din reclame. Nu era bun de nimic aşa că m-am dus frumuşel cu el înapoi. Am avut noroc că l-am luat direct din magazin deci nu am pierdut timp cu trimis şi am recuperat toţi banii pe loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *