jurnalul meu reset
17Feb

Jurnalul meu Reset după 7 zile

Reading Time: 3 minutes

Jurnalul meu Reset după 7 zile a însemnat o schimbare, un efort, o motivaţie şi o mare bucurie.
Azi se încheie prima săptămână a programului  Reset şi m-a ajutat să conştientizez care îmi sunt poftele, ce trebuie să fac ca să le stăpânesc şi m-a ajutat să văd că pot.

Jurnalul meu Reset e o combinaţie de gusturi şi arome tradiţionale şi exotice. Culoarea-I predominanta VERDE, culoarea mea preferată. E strict. E măsurat. Vine la ore fixe şi cere de la mine rigoare şi perseverenţa.
Cel mai greu mi-a fost să mă obişnuiesc în a mânca dimineaţa. Sunt ani de când prima masă mi-era undeva pe la ora 14 şi atunci mâncăm cât puteam, doar că dimineaţa suportam slăbiciuni şi ameţeli ale căror cauze nu le conştientizăm. Cauza era chiar lipsa micului dejun, am văzut-o în aceste prime 7 zile şi vă mărturisesc că nu m-am mai sfârşit în mijlocul drumului şi nici nu am mai ameţit aşa încât să se învârtă toată lumea cu mine.
A fost dificil de asemenea să mă obişnuiesc sa duc gustarea după mine. În primele zile uram orele de gustare, dar de joi o am în geantă. Ce înseamnă gustarea? Un fruct dimineaţa şi un iaurt sau nişte sâmburi de nucă seara, acestea cum să nu îmi încapă în ditamai geanta.
Mi-am comandat de la Sanovita o cutie cu seminţe de susan, de chia, de dovleac. Tot în ea am găsit şi unt de arahide şi migdale.

Migdalele crude sunt delicioase şi aduc un aport mare de magneziu. I-am dat şi lui David şi a fost mulţumit.
Am gătit doar carne la cuptor fără pic de ulei, câte o lingură de ulei de măsline am folosit doar la salate.
Nu am pus pic de sare în mâncare şi asta mă bucura teribil. E o mare realizare fiindcă eu aveam o problemă cu sarea, însă am luat-o din alte alimente şi nu mi-a lipsit.
Am avut şi două abateri pe care le-am scris în tabelul primit pe mail.
De cântărit m-am cântărit luni pe nemâncate şi joi când deja pierdusem un kilogram. Nu o să mă mai cântăresc decât la finalul programului după cele 100 de zile.
Porţiile mele au fost mici, dar consistente şi nu mi-a fost niciodată foame între mese, astfel am renunţat la cel mai dificil prost obicei: ronţăiala.
Mi-e dor de un pahar cu cola, dar am putut să îl văd pe soţ band fără să cedez. Apă plată mi-e cea mai bună aliată.
Încerc să mă mişc mult şi bine şi chiar fac exerciţii la birou. Da, am reuşit.
Cel mai mult mi-a plăcut shake-ul de sâmbăta care mi-a dat o energie incredibilă. O să mai fac şi după program şi pentru mine şi pentru David.
Cel mai tare mă enervează că Alex râde de seminţele mele şi de combinaţiile pe care trebuie să le fac, dar o să învăţ să îl ignor.
Cel mai mult mă bucur că nu mai sunt balonata şi grea, dar şi că, deşi au trecut doar 7 zile din programul meu reset se văd rezultatele.
Duminica viitoare sper să scriu despre alte schimbări notabile. Revin cu jurnalul alimentar peste alte 7 zile. Cum vi se pare jurnalul meu Reset?
Slăbeşte deştept vă aşteaptă şi pe voi.

jurnalul meu reset
Eu vă aştept pe pagina de facebook pentru o apreciere, o distribuire, o discuţie.

Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Jurnalul meu Reset după 7 zile

  1. Te felicit şi mă bucur că deja te simţi mai bine şi se văd rezultatele! Să ai spor şi în continuare!
    Am luat de la Lidl o punguliţă cu un amestec de nuci caju, alune de pădure, nuci şi migdale. Tare bun. Dacă ai voie, recomand. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *