Recomandari din blogosfera#5-Ce mai scriu parintii?

Da, exact ce mai scriu parintii oare? Sa rasfoim blogosfera impreuna in cautare de lucruri interesante, azi Recomandari din blogosfera#5

Recomandari din blogosfera#5

Intai mergem la mare cu Laura, va e dor de mare iarna? Mie una mi-e dor si iarna si de indata ce am plecat de pe malul ei, asa ca, va las sa vedeti o fasie de litoral romanesc.

Locație: Marea Neagră (Mamaia, Eforie, Saturn, Jupiter, Venus)
Perioada: septembrie 2018
Mai multe imagini de vis aici: Marea Neagra
Luiza scrie despre gelozia intre frati.

Gelozia dintre frați în primii ani din viață este o emoție greu de gestionat

Gelozia vine din frică și din furie și îi face pe copii să reacționeze. În general, frații mai mari sunt geloși pe cei mai mici. Când mami a fost plecată să îl aducă pe cel mic pe lume, asta l-a înfuriat pe cel mare. Uneori, el observă că cel mic are parte de atenție mare, de aceea crede că părinții îl iubesc mai mult, pentru că îl îngrijesc mai mult. Apare teama că va fi abandonat, că nu mai este iubit, apare nesiguranța. Simte că pierde teren, pentru că până atunci lucrurile erau doar în favoarea sa.

Articolul intreg aici:

Gelozia dintre frați trece vreodată? Ce facem cu această emoție în primii ani de viață?

 
 

Despre cele mai cautate carti pentru copii:

Atunci cand alegi o carte pentru copilul tau, trebuie sa te asiguri ca aceasta o sa-i placa, ca este in conformitate cu varsta si ca se inscrie in interesele lui. Pare simplu, dar a alege carti pentru copii este o provocare. De multe ori alegem cartile in conformitate cu preferintele noastre si nu in conformitate cu dorintele copiilor. Asadar, atunci cand alegi carti pentru copii, incearca sa ii ceri, pe cat posibil si opinia celui mic. La universenciclopedic.ro exista o gama extrem de vasta de titluri atragatoare ce, cu siguranta, vor deveni rapid preferatele copilului.

Articolul se gaseste aici:
TOP 3 CELE MAI CAUTATE CARTI PENTRU COPII

*****

Vineri am nevoie de “materiale” pentru rubrica asta, voi scrieti cu spor, va asigur ca vin sa citesc si sa dau si mai departe.
Vă aştept pe pagina de facebook sau să vă abonaţi la newsletter, promit să scriu lucruri interesante.
Recomandari din blogosfera#5
Sursa foto unsplash.com

Share

4 thoughts on “Recomandari din blogosfera#5-Ce mai scriu parintii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: