Acasa » Jurnalul meu Reset după 14 zile

Jurnalul meu Reset după 14 zile

În jurnalul meu Reset după 14 zile scriu că reuşesc să mă abţin cu ajutorul voinţei pentru ca,  am pus motivaţia de a slăbi pe primul loc şi astfel pot să rezist în faţa multor ispite.

La cafea am renunţat anul trecut, însă mirosul ei îmi place în continuare şi sincer, nici nu are cum să nu-mi placă… aşa că în fiecare zi când Alex bea cana-i obişnuită sunt pe lângă el ca să-mi umplu nările cu mirosul divin. Am senzaţia că imi da energie şi mă hrăneşte.
La fel mi se întâmplă şi când trebuie să gătesc pentru ei, cu toate că cel mic mănâncă şi ceea ce e pentru mine, taică-su nici nu gusta sake-ul cu fructe, spanacul şi alte amestecuri pe care eu le aşez în propria farfurie. Dacă îi pregătesc ceva şi poftesc îmi umplu nările cu mireasma răspândită în bucătărie şi mă abţin. Nici măcar nu gust după ce îi adaug condimentele, îl las pe el să o facă.
Pe strada mai simţ câte un miros ispititor de carne de porc la grătar sau de ciorbă de fasole cu ciolan afumat îmi plac, mulţumesc vântului că mi le-a adus şi trec mai departe, în jurnalul meu alimentar zilnic sta ceva la fel de apetisant şi de gustos.
Marea mea mirare e că nu poftesc la dulciuri, în alimentaţie am şi ananas, am şi roşii şi banană şi multă salate şi spanac ale căror Frunze verzi taie pofta de dulce, însă nu mă aşteptam să nu am deloc o aşa pofta. Se spune că dulciurile sunt primele în topul inamicilor programelor de slăbit, la mine nu e cazul.
Jurnalul meu alimentar după 14 zile mi-a arătat că pot să mă stăpânesc, că pot să mă controlez, că pot să îmi ajut mintea să ajungă acolo unde vreau să ajungă. Secretul e unul singur: menţinerea atenţiei pe obiectiv. Dieta echilibrată şi bogată în alimente cu adevărat hrănitoare mă ajută, e musai să mă ajut prin puterea de a alege.
În jurul meu vor fi mereu oameni ce vor mânca, vor exista mereu ispite frumos mirositoare, ori dulciuri care să îmi atragă atenţia, însă totul e în mintea mea. Puterea e la mine şi nu la ele care nu sunt decât nişte alianţe.
Obiectiv clar, perseverenţă, voinţă şi la final de săptămâna un zâmbet larg. Asta a fost jurnalul meu Reset după 14 zile. Acum 7 zile ziceam că am renunţat total la sare şi la zahăr.
Pe slabestedestept.ro puteţi să îl stabiliţi pe al vostru. Vă va aduce nu doar satisfacţia că aţi slăbit, ci şi o viaţă mai activă şi mai bună. Succes!
juranl reset dupa 14 zile
Sursa foto Pixabay.com

Tags:

6 thoughts on “Jurnalul meu Reset după 14 zile”

    1. In spatele acestui program sta un specialist in nutritie care iti da un plan de alimentatie lunar si iti sta la dispozitie cu sfaturi pe tot parcursul celor 100 de zile. Pentru asta sunt acei bani.
      Multumesc pentru urare, rezultatele se vad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *