Spring Superblog 2019 fara Roxana? Nu, nu si de data asta

Era o zi caldă de primăvară, 1 martie 2019, o zi în care Roxana se bucura din plin de ceea ce îi arătă cantarul şi îşi plănuia cu grijă fiecare acţiune a zilei. Singurul răgaz pe care şi-l permitea era să-şi bea apă cu lămâie în fata laptopului citind bloguri şi noutăţi de pe facebook. Era o zi plină, îşi spunea ea fără să ştie că în câteva minute planurile i se vor schimba radical.
Mesajele ce vesteau primăvara curgeau peste reţină ei, dar nimic nu-i atrăgea atenţia. Când, o pârdalnica de notificare îi mări ochii cât cepele şi îi opri mâna cu paharul cu apă în aer. Pe grupul Super Blog se anunţă prima probă a Spring SuperBlog 2019.
Aşa după cum îi e obiceiul, Roxana intra în panică. WOOW!
A început Spring Superblog 2019 tot fără ea? De ce nu îl luase în seamă pe Radu Tuglea care anunţă cu surprindere că prima probă vă veni o dată cu primăvara? De ce ratează probă după probă? De ce nu are încredere în ea? Ce ar opri-o să se înscrie? Teama. Doar teama că nu va fi suficient de bună încât să ajungă acolo unde îşi doreşte.  Claudia, zâna bună a acestui concurs, vine şi o încurajează că de fiecare dată. Roxana tace, bea o înghiţitură din apa revigorantă din paharul ce pana atunci ramasese suspendat aproape de gură. Mai citeşte o dată cuvintele Claudiei şi îşi aminteşte că, acum 18 zile ieşea prima dată din zona de confort schimbându-şi total obiceiurile alimentare, ce ar fi să mai încerce o dată? Poate Roxana să facă asta? Poate să ducă două provocări de-o dată? Sigur că poate, totul e doar în mintea ei. Aşadar, anunţă la gazate de perete ca Spring Superblog 2019 nu v-a începe fără ea.
În timp ce îşi deschidea panoul pentru a adăuga articolul de înscriere în competiţie, Mona îi scria aşa:spring superblog 2019
Tare mulţumesc, dragă Mona, scriu şi te îmbrăţişez.
Ce altceva îi mai lipsea acum Roxanei? Suficientă inspiraţie încât sa termine un articol de peste 300 de cuvinte ca să fie depunctata de către Seo Cel dur.

De ce a ales şi de data asta competiţia Spring Superblog 2019?

  1. Competiţia e de fapt cu ea însăşi, cu propria-i temere, cu propria-i neputinţă.
  2. O dată a ieşit din zona de confort, de ce să nu iasă şi a doua oară?
  3. Pentru că îi e drag să scrie, să scrie frumos, aşa cum simte şi chiar dacă blogul sau e acum unul despre familie îl poate plia pe categoria fiecărei probe.
  4. Pentru că vrea să îşi depăşească aşteptările.
  5. Şi pentru că vrea!

Aşa se inscrie Roxana Trandafir la Spring Superblog 2019 si e convinsă că va duce competitia până la sfârşit.
Succes tuturor, dar mai ales ei!
Spring superblog 2019

Share

9 thoughts on “Spring Superblog 2019 fara Roxana? Nu, nu si de data asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: