Recomnadari din blogosfera#7-Ce mai scriu parintii?

Recomnadari din blogosfera#7-Ce mai scriu parintii? stiu ca de o vreme am devenit mai ordonata si ca asteptati rubrica asta ieri, insa de cand am intrat in competitie cu mine la SuperBlog timpul meu se imparte intre probe care nu sunt deloc usoare, asa ca imi cer iertare daca nu-mi respect programul. O sa revin la programul obisnuit dupa concurs, voi doar scrieti.

Recomnadari din blogosfera#7-Ce mai scriu parintii?

Cristina Otel sustine un workshop Copiii, parintii si tehnologia pe data de 23 martie cand :

povestim despre când, cât și cum expunem copiii la ecrane într-un mod cât mai sănătos, în cadrul unui workshop care vă va ajuta să înțelegeți ce înseamnă consumul responsabil de tehnologie și vă va da uneltele de care aveți nevoie pentru a gestiona cât mai bine relația copiilor cu ecranele.
Copiii noștri s-au născut într-o lume digitalizată și tehnologia va fi parte importantă din viețile lor mai târziu. În egală măsură însă, expunerea copiilor la ecrane trebuie făcută la vârsta la care creierul lor este pregătit să proceseze informațiile, grafica dinamică, când înțeleg că există limite și reguli de respectat. Introducerea tehnologiei în viața copiilor înainte de vreme poate dăuna dezvoltării lor armonioase.

Mai multe aici : Copiii, parintii si tehnologia.
 
 
O frumoasa urare de 8 martie de la Ella.
 

Știu că tot ceea ce tu creezi prin iubire, este indestructibil și de asta ești răsplătită cu iubire.
Știu că nu ești foarte mândră, altfel nu ai avea farmec și timpul te-ar face să suferi.
Știu că forța stranie a sensibilității tale feminine nimeni nu o neagă, ba îți recunosc în față virtuțile seducătoare, delicatețea, strădania ori politețea cu care îi înveți pe bărbați atâtea lucruri bune, dovedind că poți fi oricând suverană. Dacă numai câtorva dintre ei le arăți cum stăpânești arta de a place, apoi le expui tuturor cu rafinament arta utilă de a nu displace!.
Știu că ești muza lor femeie frumoasă, vicleșugurile seducției tale, au dus la crearea capodoperelor iar ei … rămân înamorați de tine pe viață!

Mai multe aici 
 
Scrieti in continuare, eu vin sa citesc si sa recomand cand imi permite timpul.
Tineti-mi pumnii.
Va astept si pe pagina de facebook 
recomandari din blogosfera#7
sursa foto unsplash.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: