am castigat o carte
13Apr

Am castigat o carte. Prima de cand am blogul cu carti

Reading Time: 2 minutes

Am castigat o carte si  sunt tare bucuroasa. E prima carte pe care o castig de cand am blogul cu carti. A fost ca o recompensa a multor asteptari si acum am inteles mai bine motivul de bucurie incercat de voi la fiecare concurs pe care l-am lansat. E o senzatie de multumire incredibila. O realizare si un castig.

Orice carte e un castig, dar cand muncesti pentru ea parca satisfactia se dubleaza.

Cu ocazia asta am inteles si opinia celeilalte parti. Eu vin si va lansez cate o provocare. Voi raspundeti si apoi asteptati tragerea la sorti. Cea mai grea dintre toate e asteptarea, mai ales atunci cand va doriti sa castigati premiul, de obicei unul la alegere, pus in joc. Apoi, tragerea la sorti vine transant si va fura sperantele. Am inteles asta abia din postura mea de participant la concurs si… am hotarat sa schimb criteriul: de acum tragerile la sorti vor disparea, atunci cand voi mai lansa concursuri am sa dau premiul celui mai activ dintre cei care mi-au apreciat pagina.

Imi pare cea mai frumos mod de a va multumi. In plus, voi elimina vanatorii de concursuri, care daca vad unul activ sunt acolo, altfel pleaca si nu ii mai vad deloc.

Eu am castigat o carte scriind un articol intreg si nu cateva cuvinte, ori un titlu aruncat la intamplare. E foarte simplu sa vii si sa scrii trei cuvinte, dar cand ai de argumentat si de sustinut o idee parca nu e la fel de usor. Nu am sa complic situatia concursurilor mele viitoare, insa am sa-l caut pe cel mai activ dintre voi.

Dupa un timp indelungat in care organizez si trimit carti mai multora dintre voi am decis sa imi deschid o Casuta postala. E daca vreti,o masura de precautie pe care trebuia sa o iau de la inceput, insa nici de acum incolo nu e tarziu. Am avut parte de o surpriza neplacuta zilele acestea si astfel am decis sa fiu mai atenta la ceea ce public pe blog si in seama cui imi las datele personale. Nu am sa imi pun poalele in cap niciodata si am sa fac o drama din ceea ce s-a intamplat. Multumesc persoanei care mi-a facut surpriza fiindca m-a ajutat sa ma trezesc la realitate.

Si nu in ultimul rand, imi pare rau ca nu am avut timp sa anunt castigatorul concursului de pe pagina de facebook, insa de cand cu superblogul nu am timp nici sa respir, azi a fost una dintre acele zile in care mi-am permis luxul de a citi cartea castigata. A devenit un lux dupa o luna si ceva de cand imi fuge mintea de la calatorii la creme de ras si de la cafele la constructii de case.  Cartea promisa o voi da, putin mai tarziu.

Habar nu am cati vor da click pentru a citi articolul intreg, dar e bine ca el sa fie aici sa-mi arate si bucuria, caci da, am castigat o carte si tristetea ca unii au mult timp liber.

 

am castigat o carte

sursa foto unsplash.com

 

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Am castigat o carte. Prima de cand am blogul cu carti

  1. Felicitări, Roxana! Mă bucur că ai avut parte de o bucurie meritată, zic eu!
    Şi îmi pare rău că ai trecut şi prin ceva neplăcut, sper că nu a fost grav şi că e rezolvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *