Corsetul modelator pentru o talie de viespe

Corsetul modelator pentru o talie de viespe

Departe de ceea ce iti imaginezi ca inseamna un corset talie de viespe, modele de la Clessidra depasesc orice asteptari. Impactul asupra siluetei atunci cand este purtat un corset modelator din colectia magazinului mentionat este unul neasteptat de surprinzator, intr-un mod placut pentru ca talia pare definita si lucrata.
Corset talie de viespe – efecte de termen scurt si de termen lung
Unele femei apeleaza la corset ca solutie de ultim moment, eventual cand urmeaza un eveniment in care doresc sa radieze prin outfitul abordat, iar altele pentru efectele piesei de lenjerie pe termen lung.
Un corset talie de viespe eficient este cel care asigura confort la purtare si efectele estetice dorite. Un fel de 2 in 1, corsetul pe care il alegi din lista de optiuni propuse de Clessidra este si cel care iti va aduce rezultatele dorite in masura in care il porti constant, in combinatie cu o activitate fizica pe masura.
Trebuie sa fii realista si sa nu te astepti ca doar 2 sesiuni de purtare sa reduca considerabil din circumferinta taliei. Efectul va fi observabil desigur si vei resimti asta si asupra starii de bine generate, insa diferente majore vor aparea doar cand purtarea corsetului devine un ritual, parte din obieceiurile tale de zi cu zi.
O schimbare instanta a tinutei, a imaginii tale fizice o vei observa neaparat. Daca este pe termen lung, dupa cum am spus, depinde de insistenta cu care vei purta articolul. Bineinteles ai in vedere ca exista un maximum de ore zilnic pentru care e indicat sa il porti. Nimic in exces nu este bine, deci nici corsetul.
O talie mai feminina si totodata posibilitatea de a o scoate in evidenta cu ajutorul unei rochii mulate, spre exemplu, sunt rezultate generate de purtarea corsetului potrivit. De ce spun potrivit? Ce ar putea fi in neregula daca ai alege un model oarecare, dar care promite calitate?
O serie de factori trebuie sa contribuie la completarea unei imagini deosebite, cu o talie bine definita. Nu orice corset, ci acela care se potriveste cu marimea ta actuala este potrivit. Pentru a avea efect si pentru a stimula procesul de slabire, trebuie sa aplice o presiune moderata asupra zonei abdomenului. O marimea mai mica va creste intensitatea presiunii aplicate, fapt ce poate cauza probleme de sanatate. Daca te orientezi dupa un corset talie de viespe cu inchidere in trei puncte, ai avantajul ca poti muta inchiderea in a micsora corsetul pe masura ce pierzi in proportii.
De asemenea, conteaza enorm si materialul din care acesta este confectionat. Daca accesezi site-ul https://clessidra.ro, vei vedea ca magazinul propune mai multe variante ale corsetelor. In principiu acestea sunt latex sau non latex. Difera gradul de compresie specific fiecaruia. Altele prezinta functia de termosudatie, dar totodata te ajuta sa corectezi o pozitie problematica a spatelui.
In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, dar si de necesitate, te poti orienta in paginile magazinului online dupa un model care sa se plieze nevoilor tale. Ai in vedere un model minimalist daca vrei sa fie neobservabil pe sub haine.

Share

One thought on “Corsetul modelator pentru o talie de viespe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: