Acasa » Ziua copilului e aceea în care îţi strângi copilul în braţe şi apoi…

Ziua copilului e aceea în care îţi strângi copilul în braţe şi apoi…

Ziua copilului e aceea în care îţi strângi copilul în braţe şi apoi porniţi amândoi la joacă. Nu e nevoie să fie întâi iunie ca să faci asta, ci poţi să o faci în fiecare zi. O să simţi acea energie incredibilă, forţa cu care relaţia dintre voi se leagă şi iubirea ce se naşte în îmbrăţişare şi se transformă în joc.

De ziua copilului meu:

Mă simt norocoasă ca îl am şic a mă bucur de fiecare clipă alături de el. Tristă totuşi, pentru că timpul repede mai trece. Mulţumită că am ajuns să comunicăm suficient de bine astfel încât să depăşim supărările, frustrările şi nemulţumire pe care, vârsta ta mică ni le pune în cale. Uimită de cât de mult te-ai înălţat. De înţelepciunea ta şi de puterea de a inventa jocuri cu orice lucruri. Fericită să îţi fie alături la fiecare descoperire. Curioasă asupra fiecărei născociri. Nerăbdătoare să mă laşi să pătrund în lumea ta cea deloc simplă.

De ziua copilului şi a ta îţi mulţumesc pentru:

M-ai învăţat să cred în puterea lui “acum”. Îmi dai putere. Faci o ispravă din fiecare nouă întâmplare. Nu îţi trebuie prea multe pentru a fi fericit. Pentru felul în care mă ţii în braţe.

Iţi promit.

Să fiu acolo ori de câte ori ai nevoie de mine. Să nu uit că vii dintr-o altă generaţie şi nu trebuie să te compar cu mine, cea din copilărie. Să nu-ţi induc în minte bariere, ci să-ţi impun doar limite de care ai nevoie pentru o dezvoltare normale. Să îţi spun o poveste în fiecare zi. Să te ascult cu răbdare până la capăt. Să nu te mai etichetez şi să nu te mai compar niciodată cu un alt copil. Să-ţi fiu prietena tot restul timpului pe care îl vom petrece împreună. Să ştii, copilul meu că, să fii mama nu e tocmai uşor, dar e cea mai mare provocare pe care mi-a adus-o viaţa. Îţi mulţumesc că ai vrut să fiu eu mama ta şi astfel m-ai ajutat să îmi descopăr puterea nebănuită de care habar nu aveam idee că sunt capabilă. Pentru că vor fi multe zile în care să ne sărbătorim iubirea, azi, de ziua copilului, vreau să facem o prinsoare. Pun pariu că fiecare din zilele ce vin vor fi speciale, asta pentru că le vom zâmbi şi vom trece împreună prin ele. Joacă-te copilul meu, descoperă lumea şi fii fericit, iubeşte copilul din tine aşa cum îl iubesc şi eu. ***Va astept si pe pagina de facebook pentru noutati zilnice.  

1 thought on “Ziua copilului e aceea în care îţi strângi copilul în braţe şi apoi…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *