Modern si practic – care sunt avantajele unei copertine terase instalate cu o companie cu experienta?

Montajul unei copertine terase este, la momentul actual, una dintre solutiile moderne, versatile, ergonomice, pe care piata de profil le pune la dispozitie clientilor. Beneficiile acestor sisteme sunt evidente, fiind completate armonios de designul contemporan, aducand un plus decorului existent.

Copertine terase – care sunt avantajele conferite spatiului in care se monteaza?

Casa, apartament, terasa unui spatiu comercial sau a unei cladiri, oricare ar fi spatiul unde este nevoie de montarea copertinelor, solutia este identificata cu ajutorul echipei. Fiecare proiect este diferit, fiind nevoie ca solicitantul sa isi exprime preferintele si viziunea, in timp ce echipa de lucru transmite necesitatile reale de proiectare, in acord cu dimensiunile si tipologia spatiului.
Bineinteles ca pentru un spatiu comercial, culoarea si designul contribuie la prosperitatea afacerii – confortul oferit clientilor fiind cel care ii fidelizeaza. De celalalta parte, copertinele destinate utilizarii in locuinta personala inseamna grija pentru spatiul detinut, precum si crearea unui ambient confortabil.

Iata care sunt avantajele acestor copertine terase:

  • Protectie: pe langa functie principala de umbrire (protectie solara) pe care o asigura, copertinele protejeaza si mobilierul si restul elementelor decorative. In plus, atat pentru terasele locuintelor, cat si pentru cele comerciale, o copertina este esentiala pentru proteja impotriva insectelor, dar si impotriva vantului, ploii, agentilor alergeni. Acest produs ofera protectie si impotriva precipitatiilor usoare.
  • Pot reduce cheltuielile: prin instalarea acestor copertine in imediata apropiere a ferestrelor casei se remarca o scadere a temperaturii interioare si un confort termic mai sporit. Pentru reduceri semnificative din acest punct de vedere, va recomandam instalarea de copertine screen zip sau copertine pentru ferestre.
  • Montaj si utillizare facila: odata ce montajul este realizat de echipa specializata, in locul stabilit de comun acord si conform cerintelor acestui tip de proiect (pe structuri rezistente, deasupra usilor/ferestrelor), utilizarea se realizeaza facil. Daca este vorba despre un spatiu de birouri sau comerciale, personalul trebuie instruit pentru manevrarea corecta si eficienta a acestor copertine. Versatilitatea in utilizare se refera la posibilitatea de fixa, retrage si extinde copertina in functie de conditiile meteo si preferintelor celor care isi petrec timpul pe terasa. Mai nou, copertina devina utila si in timpul serii, prin intermediul bratelor cu iluminare prin LED.
  • Consultanta si realizare personalizata a sistemului: fie ca este persoana juridica sau persoana fizica, este esential sa soliciti ajutorul specializat. Echipa de profesionisti iti va oferi consultanta pentru selectarea variantei optime – stil, tipologia materialelor. Gama de copertine terase GaviotaSimbac este realizata pentru a reprezenta o solutie optima pentru fiecare tip de spatiu. Si penru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie de o comanda diferita, pentru fiecare cerere de proiect: stilurile de creatie sunt diverse, materialele si culorile disponibile sunt dintre cele mai inedite.
  • Crearea intimitatii: intimitatea este esentiala pentru un apartament, o casa, la fel cum este importanta si pentru pentru o local care dispune de terasa. Avantajul montarii unei copertine terase este faptul ca nu sacrifica si nu reduce spatiul functional al terasei. Sistemul este proiectat pentru a fi suspendat, astfel ca nu este nevoie de montajul unui suport extra pentru a functiona.
  • Durabilitate: investitia initiala se dovedeste una inteligenta, atunci cand se opteaza pentru colaborarea cu o echipa specializata. Desi va fi expusa constant la soare, ploi, vant, conditii meteo extreme, atunci cand este confectionata din materiale calitative, iar montajul este executat de profesionisti, copertina va dura timp indelungat.

GaviotaSimbac este reprezentanta de o echipa unita, pregatita pentru proiecte dintre cele mai diverse – fara a diferentia cererile, indiferent de amploarea acestora. Asadar, serviciile se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si juridice, iar sistemele de copertine terase sunt adaptate necesitatii de acoperire, conform dimensiunilor spatiului si cerintelor decorative si de amenajare.
Date utile
Telefon – 021 369 71 51
Mail – inforomania@gaviotasimbac.com
Website – www.gaviotasimbac.ro
Adresa – Autostrada Bucuresti-Pitesti (km 23), Str. Ithaca, 400 – Bolintin Deal – Giurgiu.
copertine pentru terase
 1 thought on “Modern si practic – care sunt avantajele unei copertine terase instalate cu o companie cu experienta?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *