25Sep

Ai vazut noua colectie de la ANNA CORI? Iata de ce o vei adora

Reading Time: 2 minutes

Cand vine vorba despre trenduri, ai face orice sa stii ca cele pe care le adopti sunt in armonie cu moda actuala, dar totodata si pliate perfect pe gusturile tale. Exista aceasta dorinta, de a arata chic indiferent de ocazie, de a te simti special/a in orice context. Realizabil? Cu siguranta, mai ales cand alegi intelept orice element ce iti va completa tinutele. Fara nici o indoiala ca baza outfit-urilor de toamna o va reprezenta incaltamintea, cea care mai mult ca niciodata joaca triplu rol: de a arata elegant, de a-ti oferi confortul dorit si, mai ales, de a-ti asigura toata protectia de care ai nevoie contra temperaturilor reci de afara.
Rezultatul a ceea ce se aseamana cu o formula de calcul complexa il detine ANNA CORI, magazinul care si-a obisnuit publicul cu produse de incaltaminte si marochinarie cu mult peste standardele uzuale ale calitatii. Pentru ca fiecare tranzitie dintre sezoane trebuie intampinata cu o schimbare profunda in garderoba, producatorul a lansat noua colectie toamna – iarna care promite sa intreaca orice asteptari. Este disponibila atat online – pe annacori.com/ro/, cat si in magazinele fizice din tara. Poti verifica pe site daca exista unul si in orasul tau. In caz contrar, poti oricand plasa o comanda, avand aceleasi beneficii, plus avantajul timpului economisit.
Prin ce se deosebeste noua colectie de la ANNA CORI de alternativele pe care le ai?

noua colectie anna cori

Intotdeauna te vei raporta la toate optiunile pe care le ai la capitolul incaltaminte. Nu uita sa incluzi si celalalt factor in formula dupa care faci alegerea: protectia pe care o vei asigura picioarelor tale.
Ceea ce ramane conditie de baza in productia de incaltaminte din fabrica DENIS este calitatea materialelor folosite: piele, captuseala, talpa, elemente metalice, detalii decorative precum ciucurii etc. Toate acestea impreuna vor reda aspectul si functionalitatea dorita a incaltamintei de toamna/iarna.
Noua colectie aduce in prim plan o paleta de culori ce iti vor insufleti outfit-urile de toamna. Este valabil atat in randul modelelor dedicate publicului feminin, cat si a celor ce definesc linia masculina, realizata sub emblema brand-ului DENIS.
Defineste eleganta relaxata a tinutelor tale cu ajutorul perechii ce se potriveste cel mai bine stilului tau, mizand intotdeauna pe o protectie sporita, alaturi de confortul inconfundabil a incaltamintei regasite in magazinele ANNA CORI. Toate modelele cu care te intampina pastreaza aceleasi valori cu care te-ai obisnuit, fiind alegerea optima atat pentru barbatii, cat si pentru femeile cu o personalitate puternica.
Depaseste orice asteptari completand garderoba de toamna cu o geanta pe masura, de asemenea confectionata din piele naturala de calitate inalta. Detaliul final care iti va da si ultima nota va fi intotdeauna brand-ul stantat cu finete pe suprafata produselor, in linii minimaliste.
Pune-te in valoare cu ajutorul produselor potrivite de la ANNA CORI si bucura-te totodata de tot confortul si protectia pe care le meriti.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *