07Dec

Local de nunta – Cum stii ca ai gasit locul perfect pentru petrecerea de nunta?

Reading Time: 3 minutes

De indata ce ai zis DA, pe carnetul cu planificarea petrecerii veti nota mai intai de toate, rezervarea unui local de nunta. In fond, petrecerea nu poate avea loc decat intr-un cadru special, dedicat acestui tip de evenimente. La fel ca si in cazul altor alegeri pentru organizarea nuntii, atunci cand rezervi sala, te va ajuta sa tii cont de mai multe aspecte, cum sunt capacitatea si decorul salii, conditiile de inchiriere si alte detalii specifice, care sunt diferite pentru fiecare local in parte.

Este foarte posibil ca tu si partenerul sa va simtiti coplesiti odata ce asezati pe foarte toate responsabilitatile corelate cu organizarea nuntii. De aceea, pentru a alege corect sala de nunta, orienteaza-te si in functie de aceste criterii:

  • local de nuntaCapacitate

Inainte de a cauta sala, este bine sa asterneti pe foaie si numarul aproximativ al persoanelor pe care le doriti aproape in ziua nuntii. Un spatiu de dimensiuni mari si o nunta de 50 de persoane nu functioneaza optim, la fel cum nici o nunta mare nu poate avea loc intr-o sala mica.

  • Decor

Decorul este extrem de important pentru vibratia generala a petrecerii organizate. De la calitatea evenimentului, confortul participantilor si pana la fotografiile realizate, decorul este mai important decat ti-ai imaginat, depasind preferintele personale.

Majoritatea localurilor de evenimente, unde sunt organizate nunti, dispun de tot ce este nevoie pentru un decor potrivit. Mai mult, daca nu doresti sa iei personal legatura cu un furnizor pentru aranjamentele florale, poti sa intrebi daca se ocupa si de aceasta sarcina.

  • Meniul de nuntalocal nunta

Bineinteles, cand discuti despre inchirierea localului de nunta, vei discuta si despre meniu: pretul unui meniu, specificul meniului, posibilitatea personalizarii acestuia, tipul de bauturi incluse si alte beneficii oferite.

Cel mai avantajos pachet pentru nunta este rezervarea unei sali care nu percepe taxe suplimentare sau pe care administratorii o ofera gratuit – fiind necesara doar achitarea costului pentru meniuri.

Iata ce sa nu omiti atunci cand cauti un local de nunta:

  • Rezervarea

Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont cand doresti sa rezervi localul de nunta este faptul ca majoritatea sunt ocupate pentru anul in curs si uneori si pentru anii viitori. Aloca timpul necesar pentru vizionare si discutiile preliminare si rezerva localul care iti place in cel mai scurt timp posibil. Multe localuri percep achitarea unui avans pentru mentinerea unei date de nunta – intereseaza-te cu privire la acest aspect si respecta termenul specificat la incheierea contractului.

  • Tine cont de recomandarile cunoscutilor

Experienta este cel mai bun profesor, asa ca poti face un sondaj printre cunoscutii care s-au casatorit sau care au organizat de curand un eveniment similar – petrecerea dupa cununia civila, botez, nunta de aur etc. In plus, aminteste-ti si de spatiile pe care le-ai vazut atunci cand ai participat la alte petreceri similare si creeaza o lista cu optiuni.

De asemenea, mai discuta si despre sonorizare, spatiul pentru fumatori si toate detaliile pe care ai nevoie sa le pui la punct pentru o petrecere reusita.

Arunca o privire si pe site-ul de prezentare Simposio Events din Bucuresti pentru un local de nunta ales corect: salile sunt decorate cu mult bun gust, spatiul permite oricarei tipologii de petreceri si program distractiv, iar meniul de nunta este delicios!

 

 

local nunta

 

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *