Muzica pentru suflet
07Jan

Muzica pentru suflet, o leapsa cu cantec

Reading Time: 2 minutes

Muzica mi-a fost mereu alaturi,. Prima a fost pana si in blogging, pentru ca, primul meu pseudonim online a fost devoratoarea de muzica sub care scriam doar despre piesele care imi faceau placere. Acum, datorita depresiilor si strarilor de anxietate cu care ma lupt zi de zi am ales Tacerea.

Muzica pentru suflet

 

 

Muzica pentru suflet se aude rar, in surdina, in casti, pentru putina vreme ca nu cumva sa-mi zdruncine sufletul si amintirile prea tare. Uneori muzica ma doare si durerea asta e imposibil de dus. Poate pentru ca sunt eu sensibila. Poate ca am legat de muzica prea multe incarcaturi emotionale. Poate ca intr-o zi o voi reasculta. Cine mai stie,

Azi am primit o leapsa cu muzica pentru suflet de la Diana, si am acceptat-o pentru ca mi-a placut. Regula e sa recomanzi o piesa aparte pe care nu o auzi peste tot, dar care iti trezeste emotii si bucurii intense.

Nu o sa pot sa recomand o singura piesa, am ales chiar cinci si o sa va spun pe scurt ce ma leaga de fiecare.

  1. Piesa unui film de suflet,Caetano Veloso Cucurrucucu Paloma , apare pe genericul fimului Hable con Ella, film ce vi-l recomand din suflet, e o poveste de dragoste intre un tanar asistent si o fata aflata in coma.

 

2. Piesa care intotdeauna ma face sa plang Bliss – Wish You Were Here, e preferata unui om care m-a ranit ingrozitor. Povestea asta promit sa o scriu candva.

3. O piesa care imi aminteste de mama ei ii placea de asemenea foarte tare Etta Johnes. I`d rather go blind.

4. In adolescenta ascultam cantecul asta in fiecare zi, Sade By your side.

5. Si ultima, poate piesa mea preferata dintre ele Mai departe Adrian Berinde.

http://youtubeemp3.net/trilu-mp3/muzica-diverse/adrian-berinde-mai-departe

Ar mai fi multe, cate sute, nu stiu sa le numar. Sunt doar muzici care sunt si fapte si emotii pentru mine. Muzici cu care am invatat sa cresc si sa iubesc si de care ma leaga amintiri magice.

Leapsa primita suna cam asa.

Prima regulă
: Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.

AM POSTAT 5!

Regula a doua Dați leapșa mai departe la exact 3 bloggeri pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, trebuie să alegeți în mod clar și explicit 3.

Bun, pai sa fie pentru:

Regina BuBuruza.

Zuzu

Si Oana Inima din cuvinte.

Pe maine.

 

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

Sursa foto unsplash.com

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Muzica pentru suflet, o leapsa cu cantec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *