cont gratuit la bookster
02Mar

Am un cont gratuit la Bookster și azi mi-am ridicat primele cărți

Reading Time: 2 minutes

Sunt extrem de entuziasmată şi de fericită pentru că azi am ajuns la Bookster şi am ridicat primele mele trei cărţi de acolo. Am aflat despre această bibliotecă tot de la Diana şi nu am rezistat tentaţiei de a-mi face cont pe site. Deşi Bookster era iniţial un proiect dedicat companiilor, acum el se adresează şi persoanelor fizice şi le împrumuta cărţi gratis. Îţi faci un cont gratuit la Bookster, cauţi titlurile dorite, apeşi un buton de împrumut şi dacă acea carte se afla pe rafturi vor fi rezervată pentru tine peste o săptămână. Ai la dispoziţie 6 zile ca să le ridici şi o lună ca să le citeşti şi să le returnezi.

 

De ce am ales un cont gratuit la Bookster?

Pentru că, deşi îmi doream câteva titluri, nu puteam să le cumpăr. Nu am mai achiziţionat de foarte multă vreme trei cărţi. Pe bookster.ro am găsit ce căutăm şi am putut lua printr-o simplă deplasare fără a prezenta vreun act de identitate, fără a plăti vreun ban, pur şi simplu m-am prezentat la sediu şi am căutat cărţile cu numele meu aflate la raft. Sub numele meu se afla şi termenul de restituire 25 martie.

 

Ce am ales de la Bookster?

Cartea lui Daniel Goleman Focus, carte pe care deși am încercat să o ascult în engleză pe youtube, nu am reușit sa o parcurg mai mult de 25 de minute, clipul avea 8 ore, pentru asta aveam nevoie de timp, de timp. De ce Focus? Pentru că am senzația că mi-am pierdut concentrarea și abilitatea de a mai face conexiuni rapide fiindcă atenția mi se distrage prea ușor.

Arta simplitătii de Dominuque Loreau unde am să îmi descopăr multe dintre greșelile cu care îmi umplu zile și modul în care trebuie să renunț la ele. 

Noaptea de foc a lui Eric Emanuel Schmitt imi va placea cu siguranță, dupa Oscar si Tanti Roz nu mai am nici un dubiu.

O sa imi fac timp să citesc, mi-am propus asta!

Vreau să îmi regăndesc prioritațile cu toate că e greu. Vreau să îmi reorganizez timpul și să le fac pe toate. Să particip activ și la competiția de bloguri, să și scriu pe aici să și citesc! e o promisiune facută mie la început de primăvară.  Dacă nu le termin pot sa prelungesc termenul de o lună.

V-am convins? E simplu fă-ți un cont gratuit la Bookster

daca ești din București mergi la sediu pe  str. Maior Gheorghe Sontu nr. 6, parter. In apropiere de Arcul de Triumf.  O să te bucuri de cărtile pe care vrei să le citești.

 

cont gratuit la bookster

Sursa foto arhiva personala

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

19 thoughts on “Am un cont gratuit la Bookster și azi mi-am ridicat primele cărți

  1. WOW! Felicitari celor de la bookster pentru initativa!! In acest moment imi pare rau ca nu exista o astfel de idee si in provincie.

    1. Provincia e mereu in dezavantaj, stiu pentru ca si eu vin de acolo. Poate de asta si iubesc capitala, pune ideilor aripi.

  2. Roxana, ma bucur sa aud de aceasta posibilitate. Din pacate, nu sunt intr-o perioada ok a vietii. Nu mai am timp pentru lectura (in afara postarilor de pe blogurile preferate).

  3. uite ca eu nu stiam de Bookster. Deocamdata imi cam iau cartile din colaborari, dar e bine de stiut pe viitor. Chiar interesant, mai ales ca este gratuit.

    1. Ma bucur ca ai aflat de la mine si crede-ma ca merita sa faci drumul pana la ei. Chiar merita, in viitor iti va fi de folos. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *