23Mar

Rochii elegante de la neer.ro si niste amintiri

Reading Time: 3 minutes

 Eleganţa nu înseamnă să ieşi în evidenţă, ci să intri în amintire. Giorgio Armani

Amintire mi-a rămas şi mie mama, mama şi eleganta ei desăvârşită . O privesc într-o fotografie. Era frumoasă, îmbrăcată într-o rochie de seară, din acele rochii elegante pe care le avea, era gata să fie cea mai frumoasă de la acea petrecere. O fotografiase tata în vreme ce privea pe fereastră. Cu capul plecat uşor într-o parte, privea meditativ apaşul. Lumina caldă a înserării o iubea. Părul îi cădea uşor pe frunte. Zâmbetul larg, aplecat spre dreaptă o făcea şi mai frumoasă.
Rochia tip sirenă, îi punea în evidenţă silueta şi trupul perfect.

rochii elegante
Roşie şi elegantă, această rochie arata că nu avea nici un cusur. Din spate i se vedeau umerii goi şi şoldurile perfecte. Lungimea maxi îi acoperea picioarele încălţate cu nişte superbi pantofi, tot roşii cu trandafiri, pe care i-am păstrat o bună perioadă după ce ea nu a mai fost. Îmi amintesc seara aceea şi atunci când mama s-a întors am văzut şi croiala din faţă a acelei rochii, cobora în falduri până jos şi undeva în zona taliei avea o tăietură interesantă ce îmbina cele două părţi ale sale într-un mod armonios şi romantic.


Nu am moştenit de la ea trupul de zeiţa, eu sunt mai voluptoasa, mai corpolenta, semăn cu tata, dar ea mi-a dat cochetăria şi dragostea pentru rochii.
Am şi eu multe rochii elegante, majoritatea de la neer.ro.
Când privesc la ele cea mai dragă îmi e aceasta înflorată asta din sifon.


Culoare caldă, portocalie, guler sobru, delicat, mâneci lungi şi elegante, lungime maxi şi pliseuri minunate. Ţinuta asta atrage atenţia indiferent de conjunctura în care mă îmbrac. Îmi place imprimeul floral şi contrastul dintre cald şi rece. O rochie de excepţie în colecţia mea.
Altă rochie din sifon care îmi e tare dragă este asta, midi.

rochii elegante
Decolteu rotund, mâneci lungi transparente, partea superioară a rochiei făcută în pliseuri superbe. Partea inferioară simplă şi elegantă. Mă simt tare bine în ea şi pentru că îmi ascunde imperfecţiune şi îmi oferă elegantă.
Întotdeauna sunt atentă la ce port şi nu ţin neapărat cont de tendinţe, ci mai degrabă de ceea ce mă reprezintă şi care îmi oferă un confort.
Aleg culorile care mi se potrivesc şi evit contrastele supărătoare şi dacă e să mă îmbrac în rochii, am o aplecare pentru cele maxi, deşi sunt o mignonă.

neer.ro
Din categoria celor scurte vă prezint, insa una cu volane şi mâneci evazate, care e mai mult decât minunată.
Culoarea vinului roşu îi subliniază nota romantică, mânecile şi cordonul ce se leagă în talie îi dau elegantă. Deşi nu are decolteu, aceasta rochiţă îmi pune în evidenţă bustul. E potrivită pentru cele mai frumoase cine în doi. O gasiti tot pe neer.ro.

Gândindu-mă la mama şi privindu-mă pe mine, observ că i-am moştenit şi gusturile, dar mai ales bucuria de a purta rochii lungi.
Vouă vă plac modelele elegante?  Cumparati de pe neer.ro?

Vă invit să vă abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne antrena la discuții zilnice.

Please follow and like us:
Pin Share

9 thoughts on “Rochii elegante de la neer.ro si niste amintiri

  1. Am întrat și eu pe site-ul lor. Am văzut câteva lucruri drăguțe.
    Mamele noastre și mai ales bunicile aveau o eleganta aparte. Poate si datorita vremurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *