centura abdominala
25Jul

Centura abdominala postnatala iti poate fi de real folos dupa nastere

Reading Time: 2 minutes

Dragă proaspătă mămica, ai auzit de centură abdominală postnatala? Ştii la ce îţi poate folosi? Dacă nu citeşte acest articol şi te vei edifica.

Acum 6 ani şi 8 luni, la vremea ultimei vizite a medicului ginecolog cu care născusem, asta înainte de a pleca acasă, am aflat despre centura abdominală postnatala  şi îmi era recomanda să o port. Nu prea ştim ce e, bănuiam că e o centură clasică despre care aflasem când umblam în garderoba mamei. Ea purta o astfel de centură pentru a-şi remodela corpul. În situaţia de faţă, mie mi se spusese că îmi va susţine muşchii abdominali care se lăsaseră după sarcina. În plus de asta, doamna doctor îmi spusese că e necesară pentru că altfel ei nu se vor mai ridica la fel şi voi avea o burtă inestetică.

Eu din păcate nu am urmat acest sfat, pentru că nu am găsit o centură abdominală postnatală în oraşul meu, mi-am înfăşurat pântecul cu un fular moale şi flexibil, dar nu l-am suportat din cauza durerilor datorate cezarienei şi am renunţat să-l port. După ceva vreme am văzut că doamna doctor avea dreptate, pântecul meu care ţinuse un copil mare rămăsese uşor coborât şi inestetic.

Tu, dacă tocmai ai născut ai şansa să te îngrijeşti de abdomenul tău, de silueta ta şi mai ales de starea de spirit, pentru că trebuie să fii bine cu tine, să te simţi bine în corpul tău şi să îl iubeşti chiar dacă el poartă urmele unei naşteri.

Am sa iti recomand o centura abdominala postanatala de la bebeprice.ro pe care o gasesti aici.

centura abdominala postnatala

Ea este utila asa dupa cum ti-am spus dupa nastere, fie ca ai trecut printr-una naturala, fie ca ai trecut printr-o operatie de cezariana.

E usoara si flexibila, se poate regla si imbraca foarte usor.

Suportul e prindere e cu scai.

Se potriveste cu orice tip de silueta.

Are toate beneficiile pe care ti le-am pomenit mai sus.

Are un pret accesibil.

Bebeprice.ro a lansat campania Mami cumpara, mami doneaza si prin intermediul acesteia redirectioneaza un procent din vanzare carte Fundatia Alinare. Asa ca ai un motiv in plus sa cumperi, gestul tau conteaza.

Si nu uita, chiar daca-i adus pe lume un copil trebuie sa te pretuiesti, nu uita de tine, daca tu esti bine si cel mic va fi bine.  Este foarte important sa fii in armonie cu tine. Sa redescoperi beneficiile siluetei tale chiar si dupa nastere. Esti frumoasa, dar ai grija de tine, in fiecare moment.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

9 thoughts on “Centura abdominala postnatala iti poate fi de real folos dupa nastere

  1. Interesant! Chiar nu stiam de existenta acestei centuri si nici de beneficiile pe care le are. O sa tin minte recomandarea ta!

  2. Este o sugestie foarte bună pentru mămicile și viitoarele mămici care vor să revină la silueta dinaintea sarcinii.

  3. Am auzit că deseori este nevoie de o centură de acest tip. Cel puțin pentru câteva zile știu că e necesară. Sper să fie bună și pentru tine.

  4. Am folosit si eu o centura de acest gen pentru o perioada relativ scurta si chiar mi se pare foarte eficienta. Chiar si medicul ginecolog mi-a recomandat o astfel de centura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *