Acasa » Poveste cu Masini… de suflet

Poveste cu Masini… de suflet

De-a lungul anilor mi-a placut sa citesc si sa descopar istoria Bucurestiului. Nu neaparat pentru ca am eu o afinitate speciala pentru el, ci pentru ca Bucurestiul este un ICON, indiferent ca vrem sa o recunoastem cu totii sau nu. Si intr-una din aceste povesti am aflat ca in perioada interbelica exista un parc auto impresionant pe partea de rent a car Bucharest  

Trecutul oare poate oferii solutii viitorului?

Evident ca masinile erau Ford T-uri si Citroen-uri interbelice. Si pentru pasionatii de masini istorice, o astfel de imagine este vis tehnico-erotic. O paralela intre activitatea de atunci si cea de acum, nu prea poate fi facuta, pentru ca serviciile de inchirieri masini atunci erau in principiu dedicate “rasfatului unor clienti cu dare de mana”. Si totul era gandit atunci pentru a oferi grandoare, pec and acum accentul se pune pe confort si placere. Asa ca daca e sa luam ceva din acea epoca si sa replicam acum, cred ca pentru inchirieri masini otopeni nu prea avem cum. Pentru ca in aceasta parte de piata cerintele sunt altele acum.
Si totusi sa nu uitam ce am scris in TITLU, cuvantul POVESTE. Sa ne imaginam o poveste cu acest domeniu atat de “neofertant” din punct de vedere al povestilor numit rent a car. Dar cum viata contempoarana inseamna provocari, hai sa incercam. Fiecare client care vine si inchiriaza o masina este un erou, sa zicem neutru. Inca nu ti-ai descoperit capacitatile pozitive sau negative si esti intr-un fel de cautare. Asa cum fiecare client care inchiriza o masina o o cauta pe CEA care i se potriveasca perfect. Dar cum experienta nu prea ai, incerci sa faci o paralela intre viata ta cotidiana si nevoile tale cotidiene si nevoile tale de vacanta fie ca vorbim de o vacanta mai lunga sau un city-break clasic.
De multe ori, influentati fiind de ceea ce ni se intampla, facem alegerile gresite. Sau poate ca nu e vorba neaparat de influente, cat de felul cum am fost obisnuiti sa reactionam. De exemplu , daca am trait in periooada comunista, atunci cand alegem un automobil, il vom alaege (probabil) pe cel mai economic si mai putin costisitor din toate punctele de vedere. Insa povestea si firul epic in acest caz nu sunt prea lungi din pacate. Asa ca sfatul nostrum ar fi sa va ganditi la un automobile care sa va ofere si o portie buna de rasfat.

Si cum ramane cu AM INCALECAT PE-O SA ?!?

Ei bine cred ca Incheierea acestei povesti , cu sau fara super eroi gen Feti Frumosi sau Ilene Cosanzene, ar fi cu numarul sau cantitatea de zambet a clientului multumit de experienta plimbarii intr-o minune motorizata oferita de inchiriatori precum FMN Rent a car. Iar daca experienta ta a fost una pe parte de rent a car bucharest, daca pe langa experienta de condus s-au mai adunat si amintiri cu vizite la obiectivele turistice clasice… atunci cumva Povestea are un Happy End si eroul sau eroii chiar si-au indeplinit Misiunea.
Si vident acum asteptam urmatoarea “incercare” si urmatorii “zmei” ce vor trebui invinsi. Cu sau fara buzdugan, totul va fi luat de la capat in urmatoarea vacanta, care speram ca va veni cat mai curand si cu cat mai multe clipe placute si locatii de vizitat.
P.S. Era sa uit. masinile FMN Rent a car au si ele cate o poveste de spus. Asa ca atunci cand terminati vacanta, sa ne spuneti daca v-au placut si istorisirile lor.

rent a car Bucharest 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *