Home » Superblog 2020 si o duminica in care nu se intampla nimic

Superblog 2020 si o duminica in care nu se intampla nimic

Am sa va anunt ca azi nu se intampla nimic. Timpul e tacut. Norii sunt negrii. Eu nu fac nimic. Ganduri multe imi vin in minte. Le alung incercand sa nu ma abat de la starea-mi meditativa. E 13 septembrie. O zi sangeroasa a istoriei in care vreau totusi sa fac ceva. Ma intreb totusi ce si daca voi a putea sa il duc pana la capat? Sunt intr-un moment sensibil in care nimicul acesta e un rau necesar. In care nu stiu incotro ma poarta pasul si nici ce urmeaza. In care toate vin de-a valma si abia daca pot sa le apuc. Toata lumea a simtit anul 2020 ca pe o povara, pentru mine a fost unul motivant care m-a pus pe alte drumuri si m-a facut sa ajung acolo unde nu am ajuns pana acum din lipsa de incredere in mine. Si tocmai acum, in ziua in care nu se intampla nimic, ma gandeam la cate s-au intamplat pana azi.  Apasarea asta, starea mea meditativa si parfumul fin al toamnei ce pluteste in aer ma determina sa ma intorc din nou la scris. Si ce sa scriu pentru a face posibila o intamplare? Sa scriu de exemplu ca mi-ar placea sa ma inscriu la Superblog 2020? Sa ma mai inscriu cand de-atatea ori am renuntat? Cand dezamagirea nu m-a lasat sa merg mai departe? Cand asteptarile mi-au fost prea mari?

Ma inscriu pentru ca, Superblog 2020 va fi un moment de respiro.

O ambitie!

Un antrenament pentru autodepasire.

O clipa de atentie.

Una de respiratie.

Alta de inspiratie.

Una de efort.

Alta de organizare.

Una de incredere.

Alta de perseverenta.

Fiecare insemnata.

Fiecare separata.

Toate impreuna.

De fiecare data altfel si totusi, intotdeauna la aceleasi. Sub un singur nume. Inspirational. Motivational. Creativ si simplu Superblog (2020).

Si uite ca in duminica asta, se intampla ceva. Suficient de bun incat sa ma tina ocupata. Sa ma organizeze. Sa ma provoace. Sa ma bucure. Sa ma rasplateasca.

superblog 2020

 

4 thoughts on “Superblog 2020 si o duminica in care nu se intampla nimic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *