04Nov

Potrivirea accesoriilor intr-o tinuta eleganta

Reading Time: 2 minutes

Era o rochie simpla, neagra, cu care avea de gand sa iasa in oras. Isi potrivea agrafele in parul negru, lung si cret privindu-se solemna in oglinda. Avea o silueta perfecta, ale carei linii feminine o desavarsea. In seara asta avea sa mearga la o intalnire intre bloggeri si trebuia sa arate impecabil.
Era o rochie simpla, neagra, cu care avea de gand sa iasa in oras. Isi potrivea agrafele in parul negru, lung si cret privindu-se solemna in oglinda. Avea o silueta perfecta, ale carei linii feminine o desavarsea. In seara asta avea sa mearga la o intalnire intre bloggeri si trebuia sa arate impecabil .

Toata emotia si teama de necunoscut se ascundeau acum sub aceasta tinuta. Picioarele-i delicate purtau acum niste pantofi cu funda rosie si era aproape gata. Isi mai cauta esarfa rosie pe care o accesoriza de poseta-i neagra si in mana isi apuca jacheta scurta, rosie cu nasturi din lemn decorativi. In aceasta tinuta clasica petele de culoare si nasturii decorativi erau accesoriile elegante care aveau sa capteze atentia.

Mai arunca o privire in oglinda si se analiza cu atentia. Inca nu se putea declara multumita. Cauta in cutia cu accesorii si lua de acolo o brosa aurie in forma de floare pe care si-o anima de esarfa si din randu-l centurile alese una cu catarama mare, care, ii sublinia perfect talia inalta. Aum, da era impecabila. Zambetul timid, abia ivit in coltul buzelor purta de-acum un ruj rosu intens, iar ochii ii straluceau de bucurie.

Secretul acestei femei ale carei arme de seductie fusesera pana acum cuvintele, era increderea si acesorizarea clasicului cu ceva acesorii, ceea ce transformase o simpla rochie intr-o tinuta eleganta. Ideala. Perfecta pentru o intalnire la care voia sa atraga atentia.

Pe strada intunecata, se auzea doar sunetul cadentat al pasilor ei. Sarea tacea in urma ei, iar copacii toamnei ii asterneau in cale frunze, pe alei trecea o doamna.

Tu stii cum sa accesorizezi o tinuta? Foloseseste-te de atuurile corpului tau si ascunde-i toate imperfectiunile. Fa din accesorii prietene si subliniaza cu ele tot ceea ce merita sa fie admirat la tine. Increderea si respctul de sine te vor face reamarcata.

Poarta cu incredere culori. Poarta tot ce iti place si iti vine bine. Invata sa te iubesti si sa te descoperi asa cum esti. Pune-te in evidenta si joaca-te cu frumusetea ta.

nasturi din lemn decorativi

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “Potrivirea accesoriilor intr-o tinuta eleganta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *