Reading Time: 2 minutes

Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt  acea persoana , care alege sa faca unele tratamente de infrumusetare acasa, de ce? Din simplul motiv ca sunt o fiinta comoda, care isi parseste greu caminul pentru astfel de procedee, mai ales ca acolo se simte cel mai bine. Astfel am incercat de-a lungul timpului atat sa imi albesc dintii cat si imi intretin podoaba capilara cu produse la indemana si despre care am auzit ca ar da rezultate.

Tin sa iti spun ca tratamentele de infrumusetare acasa nu sunt doar mai simplu de utilizat, ci te si scutesc de deplasari si asteptari lungi si bineinteles, sunt mai ieftine.

Cand vine vorba de albirea dintilor acasa am optat pentru benzile pentru albire, pentru ca, ce sa vezi si mie imi e frica de stomatolog, chiar si pentru acest proces de albire. Benzile ma scutesc de o multime de emotii negative cu care as pasii in cabinet. Se aplica usor pe dinti, au o perioada de mentinere in gura si apoi se indeparteaza la fel de usor.

Benzile de albire a dintilor sunt eficiente si cu siguranta m-au ajutat sa zambesc mai des si fara teama, dupa tratamentul de albire pot sa port orice ruj, chiar si cel rosu, fara teama ca dintii mei ma vor pune intr-o situatie jenanta.

Cand vine vorba despre caderea parului, aici am o intreaga epopee de povestit. Pentru ca u am dat importanta prea mare parului am ajuns sa pierd o mare parte din el.  Suferinta mea este una mare. Regretele sunt tardive, ca sa nu ajung in etapa asta ar fi trebuit sa actionez din timp. Sampoanele ieftine si lipsa unei rutine de ingrijire au un pret foarte ridicat.

Am incercat de-a lungul timpului tot felul de masti, de uleuri si de preparate convetionale si usor de preparat in casa, insa nu au dat rezultatul dorit. A trebuit sa nu ma mai mint singura si sa admit ca e nevoie de altceva. Asa am ajuns sa utilizez suplimentul alimentar numit forcapil verde, care, dupa utilizari a regenerat si imbogatit podoaba capilara.  Il recomand din suflet tuturor. Insa, e bine sa stii ca el  nu inlocuieste un regim alimentar echilibrat.

Tratamentele de infrumusetare acasa te ajuta, dar in cazuri extreme si grave e necesar sa apelezi la specialisti pentru tratamentele profesionale. Nu te neglija astfel incat sa te confrunti cu situatii dificile si nu face economie de dragul economiei. Invata sa te cunosti si sa stii ce poti face pentru tine incepand din confortul casei tale.

tratament e infrumusetare acasa

2 Replies to “Tu ce tratamente de infrumusetare folosesti acasa?”

  1. eu nu mare branza….o baie relaxanta (imi fac saruri de baie dupa cum am chef), un mic masaj cu un ulei ce il gasesc prin bucatarie, gomaj cu zahar/bicarbonat/ce am la indemana etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *