Carti in Dar. un concurs lunar cu si despre carti

Carti in dar e un concurs lunar cu carti de dragul cartilor  a pornit intro dimineata devreme, cand, in timp ce rasfoiam o carte primita in dar de la Editura All mi-am amintit de bucuria cu care am primit vestea si coletul si mi-am zsi ca as putea sa bucur si eu un iubitor de carte. Daca nu in fiecare zi, atunci in fiecare luna.

Am cautat un loc de desfasurare: Blogul. Am cautat publicul tinta: iubitorii de lectura. Am stabilit o data fixa a concursului 2 ale lunii si am pus la bataie carti din biblioteca personala. 

Asa s-a lansat Carti in dar un concurs lunar pentru ca iubesc lectura si cred ca ea ne face liberi.

Prima editie a fost in mai 2017 si a avut 8 participanti. Castigatoare a fost Andreea S. Cartea ei a fost Cum am omorat-o pe Diana. 

Editia a doua a fost in iunie si a avut un participant, pe Adrian Lazar, care a primit cartea Batranul care citea romane de dragoste.

In iulie am adus volumul lui Tudor Chirila, Exercitii de Echilibru, dar fiindca am avut o regula mai putin agreata de cititori nu am avut niciun participant.

Nu m-am descurajat, ci in august, fix de ziua mea am adus a patra editie cu doua carti drept premiu,  prima raportata din luna precedenta, a doua a fost Manastirea din parma. Cartile au plecat deja spre Laura C.

Cea mai mare bucurie a acestei ultime editii a fost ca doua persoane s-au dovedit dornice de a organiza si ele concursuri cu carti inspirate de carti in dar un concurs lunar cu carti de dragul cartilor.

Scopul acestui concurs era tocmai asta: sa promoveze, sa daruiasca, sa se raspandeasca. Fiecare carte trebuie pretuita si de ce nu, daruita. Daca fiecare dintre noi ar oferi o carte nu doar ca ar fi recompensat cu un zambet, ci si cu ceva mai durabil.

Ma tot bate gandul sa transform pagina de fata intruna de nisa, poate pana la urma voi si reusi.

Am facut si banner si daca sustineti acest concurs puteti sa il luati

<script type=”text/javascript”>
var bannersnack_embed = {„hash”:”bxpfo33jr”,”width”:300,”height”:250,”t”:1504442359,”userId”:8007512,”type”:”html5″};
</script>
<script type=”text/javascript” src=”//cdn.bannersnack.com/iframe/embed.js”></script>

 

Sursa foto

%d blogeri au apreciat: