Cine e Roxana Trandafir?

Cine e Roxana Trandafir?

Sunt Roxana Trandafir, ma stiti mai mult nu dupa nume, ci dupa statul cu care ma laud prin blogsfera, acela de mama a regelui mic, David. Sa scriu despre mine imi pare a fi cel mai greu exercitiu cu putinta, niciodata nu ma simt confortabil facandu-l si atribuindu-mi chiar mie cuvinte desi sunt foarte indragostita de ele.

Sa scriu am inceput in iarna lui 2010 dupa o calatorie de noapte cu trenul. Nu prea aveam incredere in mine, dar imi doream un jurnal vizibil si prieteni. Tocmai din aceasta neincredere am fost mereu intrun con de umbra, m-am sfiit sa ma afisez, sa scriu mai des considerand mereu ca altii o fac mult mai bine si mai frumos. Ma invarteam constant intrun cerc vicios ce-mi evidentia frustrarea si depresiile.

Cine e Roxana Trandafir?
Roxana Trandafir

M-am schimbat radical atunci cand am devenit mama, David stabilindu-mi noi traiectorii si noi obiective ale nazuintelor. Fericirea alaturi de el fiind una nemarginita, eu deveneam alta cu fiecare zi, ma umpleam de o stare plenara de bine si  o exploram in toate formele ei. Sufletul vibra de o melodie nemaiauzita si isi dorea sa poarte o porta voce pentru a o face auzita tuturor.
Firea mea melancolica ma face sa iubesc marea, toamna si cuvintele scrise bland. Ambitioasa si rabdatoare imi propun teluri dificile. Perseverenta si constiincioasa fac lucrurile pas cu pas si temeinic.

Urasc lucrurile facile si vesnica nemultumire. Nu-mi plac locurile intunecoase si nici masinile. Imi sunt antipantici oamenii ce pozeaza in victime. Nu-mi fac prieteni usor, dar consolidez fiecare relatie stabila.

Cred in libertate mai mult decat in religie si spun ca doar autodepasirea ma va ajuta sa evoluez.
Sub sloganul “incearca sa fii liber si puternic” vreau sa fac din fiacre zi o invatatura.

Fostele pagini despre  la care tin tare mult aratau asa:

prima pagina despre

pagina despre mine

Pagina unde putem socializa e asta.

Acum stiti cine e Roxana Trandafir.

Da mai departe daca iti placeShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone