Cum sa profiti de cele mai bune oferte de inchirieri auto in Bucuresti

Cum sa profiti de cele mai bune oferte de inchirieri auto in Bucuresti

In ultimii ani, tot mai multe persoane care detin permis auto prefera, ca alternativa la mijloacele de transport in comun, sa recurga la servicii rent-a-car. A apela la serviciile unei firme de inchirieri auto inseamna a economisi timp si deopotriva, a investi in propriul confort. In functie de necesitati, atat companiile cat si persoanele fizice pot opta pentru masini economice, autoturisme de lux, modele sportive sau minivan-uri incapatoare. Totusi, ce face diferenta intre un parc auto si altul? In fata multitudinii de oferte de inchirieri masini in Bucuresti, un client poate deveni confuz. De aceea, dorim sa va supunem atentiei urmatoarele criterii utile pe baza carora puteti face cea mai buna alegere.

Indiferent de masina pe care intentionati sa o inchiriati spre a va facilita transportul catre destinatiile dorite, trebuie sa fiti atenti la urmatoarele aspecte:

  • Detaliile de echipare. In cazul in care sunteti obisnuit sa conduceti masini dotate cu cutie automata de viteze, este preferabil sa va orientati catre aceasta varianta. In parcul auto Master’s Rent a Car aveti ocazia sa descoperiti atat masini de inchiriat cu cutie manuala, cat si cu cutie automata de viteze.

Alte echipamente care va pot interesa: – geamuri electrice, scaune ajustabile, computer de bord, airbag-uri, jante din aliaj, sistem ABS, GPS, lumini de ceata, Central Locking, anvelope specializate de iarna si lanturi, scaune pentru copii etc.

  • Aer conditionat. Absenta aerului conditionat poate fi o problema reala in zilele toride de vara, asadar merita sa va interesati dinainte daca masina pe care doriti sa o inchiriati este echipata cu clima.
  • Consumul de combustibil.

Pentru masini de inchiriat ieftin in Bucuresti si Otopeni, firma noastra va pune la dispozitie cele mai noi modele in conditii optime de functionare.  Pe langa oferta diversificata, clientii nostri se pot bucura de discount-uri atractive la semnarea unui contract de inchiriere pe termen lung, precum si de livrarea autoturismului la locul si data convenabile pentru client, alaturi de alte facilitati. Avandu-ne drept parteneri de calatorie, deplasarile dumneavoastra se vor face cu stil si in conditii de siguranta si confort sporite!

acesta este un guest post

Da mai departe daca iti placeShare on Facebook1Share on Google+1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

One thought on “Cum sa profiti de cele mai bune oferte de inchirieri auto in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *