Despre mine cu nepricepere

Despre mine cu nepricepere

De fiecare data cand vorbesc despre mine incerc sa o fac cu modestie si asumare. Sunt Roxana, am sarit de un timp de pragul celor 30 de ani cu tot ce inseamna depresia acestei varste. Sunt o stare de spirit imperfecta si ce-i drept, nu mai caut deloc ca perfectiunea la mine si nici la lucrurile din jur, ea m-ar face aroganta si nepasatoare.

Intotdeauna e prea devreme sa spui ca e prea tarziu… acesta e crezul ce ma motiveaza atunci cand neincrederea ma face sa renunt. Am invatat ca esecul e de fapt o reusita, un real motiv sa merg mai departe si sa imi gasesc puterea in ceea ce am gresit.

Iubesc cu patima marea, toamna si parfumul de liliac. Cred in puterea cuvintelor si spun ca acestea pot sa vindece. De asta am inceput sa scriu acest jurnal. Am vrut sa scriu in el doar despre mine, cea iubitoare de mare, de toamna si de parfumuri si sa fac din fiecare experienta o poveste.Povestile au fost sunt si vor fi o inimaginabila energie creatoare.

Povestea cea mai frumoasa pe care a creat-o eu are suflet, se numeste David si are 5 ani, baiatul acesta a venit in viata mea toamna, e un noiembrie neastamparat si pur, esenta frumusetii toamnei. E glasul emotiilor si implinirea dorintelor. E speranta si grija. E zambetul si blandetea. Cand ma tine in brate uit ca exista nemultumirea, greul sau nelinistea. E apsul meu si cerul meu pictat in culori desavarsite.

Marele meu defect e ca ma las coplesita de amaraciune si fac din ea o haina in care ma ascund. Cu ajutorul lui David , insa am invatat sa zambesc atunci cand mi-e mai greu.

Daca vreti sa ne gasim o putem face fie pe mail, asa dupa cum v-as spus cred in puterea cuvintele, ele apropie si unesc. Fie pe facebook unde ne putem si vedea, fie aici, unde povestile mele se scriu si se rescriu.

 

 

Despre mine