Iubiti-va de Paste

Iubiti-va de Paste

Iubiti-va de Paste . Ma uit cu uimire la inghesuiala din magazine. Ma sperii de avalansa de retete de pe facebook si de agitatia de prin bucatarii. Ma dau indarat in fata celor care pun Pastele ca sinonim pentru cumparaturi. Imi pare ca au pierdut ceva pe drumul dintre un raft si celalalt. Pentru mine Pastele e liniste, familie si copil, intr-un cuvant iubire.

Gresesc?

Iubiti-va

 

Iubiti-va de Paste

Poze mai multe

Credeti in iubirea care face copii, faceti copii, inmultiti iubirea, iubiti-va de paste, mult.

Iubiti-va  caci nimic nu e mai pretios decat iubirea.

Iubiti-va famila de paste, pentru ca, in familie sunt cele mai frumoase sarbatori.

 

Da mai departe daca iti placeShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

4 thoughts on “Iubiti-va de Paste

  1. In nici un caz nu gresesti. Nici eu nu am facut absolut nimica (inca) pregatiri pentru Paste. De nici un fel. Azi voi face ceva mancare si poate maine, curatenie generala a mai fost facuta, acuma doar asa …. in rest, nimic. Anul acesta Pastele il vom petrece acasa, in familia noastra de 3, ca si voi. Daca nu am fi racit toti, am fi fost pe drumuri, la bunicii Emiliei.

    Multa sanatate si fericire va doresc!

  2. Nu gresesti deloc, cateodata am impresia ca nebunia cumparaturilor este un raspuns inconstient al neajunsurilor de pe vremea comunismului. Toata lumea cumpara pe principiul „mai bine sa ramana decat sa nu ajunga”.
    Paste fericit iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *