Joaca-te cu Barbie online!

Joaca-te cu Barbie online!

Papusile au fost intotdeauna jucariile preferate ale fetelor, iar o data cu aparitia papusii Barbie, aceasta a devenit principala alegere a acestora, devenind un adevarat simbol al frumusetii si stilului.

 

Insa si alte tipuri de jocuri sunt preferate de fetele mici, pe care le pot juca impreuna cu altii copii sau de ce nu, cu parintii. In zilele noaste exista nenumarate jocuri pentru cei mici si pentru baieti si pentru fete iar multe pot fi gasite si jucate direct pe internet pe diverse site-uri. Traind intr-o era in care tehnologia avanseaza pe zi ce trece orice copil face contact cu dispozitivele electronice de la varste fragede si invata repede sa le foloseasca pentru ca, dupa cum stim, la aceata varsta copii sunt cei mai deschisi la a invata ceva nou.

 

Crearea unui joc 2D in care sa fie plasate cateva caractere si relatii intre acestea nu este greu de realizat de un specialist in programare si design si un astfel de joc poate si jucat direct pe site-ul unde se gaseste. Pe site-ul hepy.ro cei cei mici au la dispozitie numeroase jocuri online de fete cu ajutorul carora sa se distreze si sa invete noi lucruri interesante. Jocuri cu printese, jocuri de gatit, ingrijirea unei ferme sau a unui animalut de companie stau la dispozitia lor pentru a le pune la incercare abilitatile si spiritul de observatie.

 

Unele jocuri cu Barbie sunt  destul de diversificate, fiecare prezentand noi provocari pentru fete in crearea printesei Barbie perfecta. Pe acest site se pot gasi jocuri in care cele mici trebuie sa o imbrace pe Barbie pentru diverse evenimente, sa o accesorizeze corespunzator, sa ii realizeze o freza originala sau sa intreprinda multe alte actiuni amuzante si captivante.

guest post

Da mai departe daca iti placeShare on Facebook1Share on Google+1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *