Scriu pentru tine, lucreaza cu mine

Scriu pentru tine, lucreaza cu mine

Lucreaza cu mine. Intotdeauna mi s-a spus ca scriu frumos si ca o fac cu drag, asa ca poti sa ai incredere in mine, o sa scriu cu sufletul despre tot ce vrei. Articolele mele sunt construite pe baze reale, pe cunostinte sau documentari, refuz sa scriu despree ceea ce nu ma pricep. Incerc sa pastrez linia unui blog de familie si daca iti ai subiecte din aceasta gama sunt dispusa sa vorbim si/ sau sa scriu(em) despre ele.

Ca totul sa fie cat se poate de legal mi-am validat scrisul printr-o firma, ea imi poarta numele. Trandafir Roxana Elena Intreprindere Familiala ce are ca activitate principala activitatea 9003 din codurile caen:

-Activitati de creatie artistica (copywriting & content writing): – activitati ale scriitorilor individuali, pentru toate subiectele.

Deci:

-Scriere de continut.

-Creare continut.

-Optimizare seo.

-Publicarea si promovarea articolelor publicitare.

Pentru toate aceste servicii o sa emit cate o factura, banii tai sunt in siguranta si eu ma oblig sa scriu despre afacerea ta.

Te asigur de promtitudine si profesionalism, experienta mea online si placerea de a scrie sunt garantia acestei afirmatii.

Daca pe urma colaborarii cu mine vei avea:

-un text clar si frumos cu minim 500 de cuvinte.

-Optimizare Seo.

-Mentinerea articolului vreme de un an pe site.

-Promovarea lui in social media.

-Mai multi vizitatori pe site-ul afacerii tale, mai multi clienti in consecinta.

lucreaza cu mine

 

 

 

Daca nu iti e mai la indemana foloseste formularul de mai jos, tot la mine ajung mesajele. Promit sa le citesc pe toate si in 99 % dintre cazuri sa le si raspund.

Adu-mi la cunostinta  si critici, le primesc pe cele care respecta regula de bun simt. Celor prea dure nu am sa le dau curs. Nu imi fac bine.

Trimite-mi un email si de dragul comunicarii, ea este motivul pentru care si tu si eu ne aflam aici.

Ma gasesti si pe facebook sau pe e-mail.

 


%d blogeri au apreciat: